Dagproject

Robin Hood

Lang, lang, lang geleden in een land hier niet zo heel ver vandaan, woonde een koning. Een geweldige koning, een super koning, een koning die op Kruistocht ging. Hij liet zijn land alleen achter.. Maar die koning had ook een broertje, een beetje een aanstellerig verwend broertje. Zo eentje die alles kreeg maar daar nooit echt blij mee was. Zijn broertje, Jan, noemde zichzelf ook koning, maar hij had helemaal geen land. Dus stal hij dat van de koning… Maar Jan was alles behalve een goede koning! Heel het land was ongelukkig! Tot dat er iemand in opstand kwam. Kijk daar heb je hem, Robin Hood de man met de kap!

‘Robin Hood’ is een feest voor de hele school. Een team van docenten neemt de school over en werkt met de hele school aan een voorstelling. Van kleuters tot groep 8 allen staan op het podium te schitteren! De school ontvangt vooraf aan de project dag een uitgebreid informatie pakket. De school ontvangt voorafgaand aan de projectdag een uitgebreid informatiepakket. Daarin staat wat elke klas doet op de dag , welke kostuums meegebracht moeten worden en welke knutselopdracht ze krijgen. Aan elk puntje is gedacht en samen maken we een dag om nooit te vergeten!

“We hebben een geweldige dag en voorstelling gehad. De kinderen en de leerkrachten hebben genoten. Ook van de ouders hebben we veel positieve reacties gehad.”

“De leerlingen en de leerkrachten hebben genoten van het Dagproject. De activiteiten waren erg leuk en jullie hebben het heel erg enthousiast gebracht. Top!”

Algemene gegevens

Duur: gehele dag
Aantal deelnemers: max 30 per klas, minimaal 6 klassen
Doelgroep:  gehele school
Kosten: €2000,00 indicatie voor een school met 8 groepen. Specifieke kosten zijn via offerte op te vragen.
Educatie: Lesmap met knutselopdrachten aanwezig.
Bijzonderheden: School moet zorg dragen voor meerderen lokalen om te repeteren, een plek om te spelen, een goede geluidsinstallatie en microfoon. (Kan tegen meerprijs door Buro Bannink geregeld worden.)

Dit project is indien uitgevoerd bij een onderwijsinstelling vrijgesteld van btw.