Dagproject

De Tijdmachine

Spring met ons in de tijdmachine en vlieg langs dinosaurussen en ga op visite bij de Romeinen. In dit cultuureducatie dagproject zie je echt hoe leuk geschiedenis is! 

Met theater, dans en muziek is natuurlijk alles mogelijk en kunnen we overal terecht komen. We gaan vandaag op reis en vliegen door de tijd of misschien wel door de ruimte. In de dansles reizen we echt door de geschiedenis en beginnen we zelfs
helemaal in de oertijd. Bij muziek wordend verschillende muziek genres en stijlen door de jaren heen besproken. En met drama gaan we vooral veel avonturen beleven op de meest bijzondere plekken!

‘De Tijdmachine’ is een feest voor de hele school. Een team van docenten neemt het over en werkt met de hele school aan een voorstelling. Deze spelen we aan het eind van de dag voor papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, broers, zussen en alle andere geïnteresseerden..

Van kleuters tot groep 8; allen staan op het podium te schitteren! De school ontvangt voorafgaand aan de projectdag een uitgebreid informatiepakket. Daarin staat wat elke klas doet op de dag, welke kostuums meegebracht moeten worden en welke knutselopdracht ze krijgen. Aan elk puntje is gedacht en samen maken we een dag om nooit te vergeten!

“We hebben een geweldige dag en voorstelling gehad. De kinderen en de leerkrachten hebben genoten. Ook van de ouders hebben we veel positieve reacties gehad.”

Daniëlle van PeltICC’er, OBS de Houthoeve

“De leerlingen en de leerkrachten hebben genoten van het Dagproject. De activiteiten waren erg leuk en jullie hebben het heel erg enthousiast gebracht. Top!”

Monique Picavé Intern Begeleider De Reiger

Algemene gegevens

Duur: gehele dag
Aantal deelnemers: max 30 per klas, minimaal 6 klassen
Doelgroep:  gehele school
Kosten: €2000,00 indicatie voor een school met 8 groepen. Specifieke kosten zijn via offerte op te vragen.
Educatie: Lesmap met knutselopdrachten aanwezig.
Bijzonderheden: School moet zorg dragen voor meerderen lokalen om te repeteren, een plek om te spelen, een goede geluidsinstallatie en microfoon. (Kan tegen meerprijs door Buro Bannink geregeld worden.)

Dit project is indien uitgevoerd bij een onderwijsinstelling vrijgesteld van btw.