WIJ HOUDEN VAN VERANDERING!

Nieuwe brochure en site Buro Bannink

Het is zover! Na weken van schrijven, koffie drinken, vormgeven, koffie drinken, checken op spelfouten en ehm… wat koffie hier en daar, is onze brochure met aanbod voor seizoen 2017-2018 klaar! Vrijdag 16 september worden ze ook echt geleverd en kunnen we ze eindelijk in onze handen houden. Omdat we zelf niet kunnen wachten en jij wellicht ook nieuwsgierig bent, kun je hem hier alvast digitaal bekijken. Dus neem een lekker bakje koffie en digitaal bladeren maar!

Klik hier om de brochure digitaal te bekijken

Zoals je ziet hebben we gekozen voor een compleet nieuwe vorm t.o.v. vorige brochures. Een ander formaat en uiterlijk, maar ook inhoudelijk is er het nodige veranderd. Meer achtergrondinformatie over de gezelschappen en quotes van programmeurs en publiek over de voorstellingen zorgen voor meer diepgang en meer beeld bij de voorstellingen die we aanbieden. En het leest gewoon allemaal wat fijner weg. We zijn benieuwd wat jij ervan vindt!

Trouwens, omdat we van veranderen houden: vanaf 16 september moet je vooral ook eens een kijkje nemen op onze website (www.burobannink.nl). Daar vind je vanaf dan het nieuwe aanbod, maar hij is dan ook helemaal vernieuwd! Want ja, wij houden van verandering!

Wij wensen je alvast veel leesplezier!

brochure-nieuws