Verhuisbericht..

We gaan ook op maandag 23 januari naar Orpheus!!

Wij kijken terug op een geweldige presentatiedag bij Orpheus in Apeldoorn! We waren zo enthousiast dat we in januari weer richting Apeldoorn trekken voor onze presentatiedag!

De presentatiedag op 7 november kon helaas niet plaats vinden in De KOM. Hierdoor waren we genoodzaakt om uit te wijken naar een nieuwe locatie. De samenwerking met Orpheus is zo goed bevallen dat we ook in januari een stukje verder rijden. We hebben gemerkt dat de zalen van Orpheus heel goed aansluiten bij ons aanbod. Er zijn veel studio’s waardoor we ons hele aanbod kunnen laten zien. Ook werken we al veel samen met dit theater waardoor de organisatie vlekkenloos verliep. Zo hebben zij ons fantastisch hebben geholpen met het faciliteren van de kinderen in de zaal. Het is een grote uitdaging om elke presentatiedag weer 800 schoolkinderen naar de presentatiedag te laten komen en dit was lastminute helemaal gelukt! Ook de reacties van de programmeurs op de locatie was hoofdzakelijk positief. We weten dat sommige een stuk verder moeten reizen maar we hopen dat dit geen obstakel hoeft te vormen!

De werkzaamheden naast de KOM zijn nog onduidelijk in te schatten en het risico op overlast blijft groot. We hebben altijd met heel veel plezier onze presentatiedag bij De KOM georganiseerd! We hopen dat het voor alle programmeurs net zo goed bevalt bij Orpheus als voor ons! En we hopelijk zoveel mogelijk mensen in Apeldoorn te mogen begroeten op maandag 23 januari, want we hebben echt een prachtig programma voor iedereen klaar staan.

We ontvangen jullie heel erg graag allemaal in Theater Orpheus in Apeldoorn!

Bekijk hieronder het programma en vergeet je niet aan te melden als je dat nog niet hebt gedaan. Wij hebben er mega veel zin in. Jij hopelijk ook! Tot dan!

Voorstellingen die te zien zijn op:

Maandag 23 januari – Theater Orpheus