Zoek jij een stage? Dat treft!

Gezocht nieuwsgierig pietje precies

Zoek jij een stage? Nou, wij zoeken per direct een hele leuke enthousiaste stagiaire! Waarom? Omdat ons gezellige en mooie bedrijf steeds blijft groeien. Wij heel graag jonge mensen een kans bieden zich te ontwikkelen. Wij mega graag van jongere generaties leren. Wij weten dat er meer kan in ons bedrijf. Wij nog meer inspiratie willen. We zulke mooie plannen hebben. En er op kantoor nog een computer vrij is! 

Buro Bannink is een jeugdimpresariaat en vertegenwoordigd ruim 25 gezelschappen richting theaters, festivals, cultuurbemiddelaars of scholen. Wij bemiddelen vanuit persoonlijk contact in hedendaags jeugd- en jongerentheater van jonge makers, nieuwe talenten en gevestigde namen, zodat jong en oud de mogelijkheid heeft zoveel mogelijk inspirerend jeugdtheater te zien.

Als stagiair(e) ben je medeverantwoordelijk voor het verzorgen van marketing content van alle gezelschappen. Verder verricht je aanvullende ondersteunende taken op het gebied van marketing en productie.

Wij verwachten:

Je studeert communicatie(wetenschap), marketing, cultuurmanagement, productie of leisure en hebt hele grote affiniteit met jeugdtheater en kinderen. Je hebt een hands-on mentaliteit. Je bent nieuwsgierig, stressbestendig, servicegericht, pietje precies en positief. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, een vlotte pen,  kennis van onlinemarketing/social media en goede organisatorische skills.

Wij bieden:

Een inspirerende en fijne werkplek waar je deel uit maakt van een klein en hecht team. Zeer bijzondere plek om te werken met aan aparte kijk op de jeugdtheater sector. Mogelijkheid om echt een bijdrage te leveren en eigen plannen te ontwikkelen. Doorgroeimogelijkheden in het bedrijf, opbouw netwerk, flexibele werktijden en gezelligheid. Goed om te weten dat wij een erkend leerbedrijf zijn!

Stageperiode:

Wij zoeken een stagiair voor minimaal 6 maanden (langer is ook mogelijk). We zoeken iemand die minimaal 4 dagen per week beschikbaar is.

Contactinformatie:
Ben jij enthousiast? Heb je interesse in deze stageplek? Stuur je cv en een e-mail met je motivatie naar Nikki!: info@burobannink.nl.

op zoek naar leuk kindertheater en cultuureducatie met verre kijker
Top team van Buro Bannink impresariaat voor jeugdtheater en ckv