Zoek jij een stage? Dat treft!

Gezocht nieuwsgierig pietje precies

Zoek jij een stage? Nou, wij zoeken per september een hele leuke enthousiaste stagiaire! Waarom? Omdat: ons gezellige en mooie bedrijf steeds blijft groeien. Wij heel graag jonge mensen een kans bieden zich te ontwikkelen. Wij mega graag van jongere generaties leren. Wij weten dat er meer kan in ons bedrijf. Wij nog meer inspiratie willen. We zulke mooie plannen hebben. En er op kantoor nog een computer vrij is! 

Als stagiair(e) ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van onze presentatiedag die wij twee keer per jaar organiseren voor onze klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van marketing content van alle gezelschappen. Verder verricht je aanvullende ondersteunende taken op het gebied van marketing en productie.

Welke eigenschappen heeft onze ideale stagiaire?

Je studeert communicatie(wetenschap), marketing, cultuurmanagement, productie of vrijetijdsmanagement en hebt hele grote affiniteit met jeugdtheater en kinderen. Je hebt een hands-on mentaliteit. Je bent nieuwsgierig, stressbestendig, servicegericht, pietje precies en positief. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, een vlotte pen,  kennis van onlinemarketing/social media en goede organisatorische skills.

Wat kan jij van de stage verwachten?

Een inspirerende en fijne werkplek waar je deel uit maakt van een klein en hecht team. Zeer bijzondere plek om te werken met aan aparte kijk op de jeugdtheater sector. Mogelijkheid om echt een bijdrage te leveren en eigen plannen te ontwikkelen. Doorgroeimogelijkheden in het bedrijf, opbouw netwerk, flexibele werktijden en gezelligheid.

Stageperiode:

Wij zoeken een stagiair voor minimaal 6 maanden (langer is ook mogelijk). We zoeken iemand die minimaal 4 dagen per week beschikbaar is.

Contactinformatie:
Ben jij enthousiast? Heb je interesse in deze stageplek? Stuur je cv en een e-mail met je motivatie naar Nikki!: info@burobannink.nl.