Dagproject

Welkom in ons circus

Dames en heren, Jongen en meisjes vanmiddag presenteren we een wervelende show op school! Dus welkom in ons Circus!

In het circus komen de mooiste, spannendste en gekste figuren voorbij: slangenmensen, olifanten, tijgers, clowns. Hoe leuk zou het zijn als je zelf met het circus mee zou mogen? Als leeuwentemmer? Of als acrobaat? In deze lessenreeks nemen we de kinderen mee met het circus, zowel met het hele goede als met het minder goede circus. Want hoe zou het zijn in het circus waar alles verkeerd gaat? En wat is jouw allerbeste truc? In deze lessen laten de kinderen zich van hun allerbeste kant zien!

‘Welkom in ons circus’ is een feest voor de hele school. Een team van docenten neemt het over en werkt met de hele school aan een voorstelling. Deze spelen we aan het eind van de dag voor papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, broers, zussen en alle andere geïnteresseerden..
Van kleuters tot groep 8; allen staan op het podium te schitteren! De school ontvangt voorafgaand aan de projectdag een uitgebreid informatiepakket. Daarin staat wat elke klas doet op de dag , welke kostuums meegebracht moeten worden en welke knutselopdracht ze krijgen. Aan elk puntje is gedacht en samen maken we een dag om nooit te vergeten!

“We hebben een geweldige dag en voorstelling gehad. De kinderen en de leerkrachten hebben genoten. Ook van de ouders hebben we veel positieve reacties gehad.”

“De leerlingen en de leerkrachten hebben genoten van het Dagproject. De activiteiten waren erg leuk en jullie hebben het heel erg enthousiast gebracht. Top!”

Algemene gegevens

Duur: gehele dag
Aantal deelnemers: max 30 per klas, minimaal 6 klassen
Doelgroep:  gehele school
Kosten: €2000,00 indicatie voor een school met 8 groepen. Specifieke kosten zijn via offerte op te vragen.
Educatie: Lesmap met knutselopdrachten aanwezig.
Bijzonderheden: School moet zorg dragen voor meerderen lokalen om te repeteren, een plek om te spelen, een goede geluidsinstallatie en microfoon. (Kan tegen meerprijs door Buro Bannink geregeld worden.)

Dit project is indien uitgevoerd bij een onderwijsinstelling vrijgesteld van btw.