Een grote draad, een kleine draad, ze dansen van links naar rechts. Wat een mooie kleuren en wat voelt dat bijzonder zacht. Van opzij, dan bovenlangs, dan weer onderdoor. Meneertje speelt met de draadjes. Totdat, oh nee! Alles zit heel ingewikkeld in elkaar gewikkeld en helemaal in de war. Hij is de draad kwijt. 

Steeds meer draad komt tevoorschijn. Alles gaat in de knoop. Meneertje zit in de war. Hij zit vast tussen draad, wol en knopen. Hij vecht tegen de draad en de draad knoopt de eindjes aan elkaar. Wat een grote Wirrewar!

Van boven naar onder vormen de draadjes een web en Meneertje springt, hinkt, kruipt, sluipt en vangt de draad. Hij is ondertussen wel wat kwaad, stomme draad. Vanaf nu is hij tegendraads, jullie ook? Weg met de Wirrewar van draad. Zal het Meneertje lukken de draad te ontknopen en uit de Wirrewar te ontsnappen?

“Aangenaam verrast door deze komediespeler op onze kleuterochtend in de foyer van ons theater. Efrem voelt feilloos de behoeften van de kinderen aan. Hij schakelt in een handomdraai van een slapstickact met de draaideur naar een miniconcertje met houten blokken. Hij betrekt de kinderen, speelt met ze samen als een echte vriend. Ik heb de kinderen zien genieten. Echt een verrijking.”

Renske VerbeekStadsgehoorzaal Vlaardingen

“Efrem Stein weet met zijn eerlijk en open spel de allerkleinsten van het begin tot het einde vast te houden met een even eenvoudig als speciaal concept.”

Johnny de Meijer, Klein Festijnover Pakkepapier

Maximum aantal bezoekers
Op school: 70 personen
School in theater: 90 personen
Vrije voorstelling: 120 personen
Prijs één per dag twee per dag drie per dag
Voorstelling: € 600,- € 850,- €1050,-

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten en 9% btw.
Het digitale pr pakket is gratis te downloaden via deze link. Drukwerk wordt verstuurd tegen betaling van 15 euro.

Prijzen gelden voor voorstellingen op dezelfde dag en locatie.

Educatie 
Cultuurbeleving: Deze voorstelling is met name een receptieve theaterervaring. Na deze cultuurbeleving wordt het reflecterend vermogen aangesproken wanneer je aan de slag te gaat met de lesbrief en aansluitende opdrachten. Deze is te vinden op de onze downloadpagina.
Kerndoelen voorstelling: Deze voorstelling sluit aan bij de kerndoelen 55,56 & 34 van tule.slo.nl.
Kerndoelen Lesbrief: Lesbrief sluit aan bij de kerndoelen 34,54,55 van de tule.slo.nl
Aanvullende educatie: Het is altijd mogelijk de voorstelling aan te vullen met verdiepende workshop of lessenreeks.
Planning
Aankomsttijd: nnb minuten
Opbouwtijd: nnb minuten
Afbreektijd: nnb minuten
Speelperiode: gehele seizoen
Speeldagen: hele week
Bijzonderheden:
Credits
Spel & concept: Efrem Stein