Een kijkje Behind het Buro tijdens de online presentatiemaand!

Wat was Buro op de Beeld Buis een feest!

Wij hadden heel lang, hele goede, hoop dat we jullie op 15 maart konden begroeten in DE KOM in Nieuwegein. Toen bleek dat dat echt onhaalbaar was zijn we naar oplossingen gaan zoeken. Dit bleek ook nieuwe perspectieven te bieden en daar was hij, de online presentatieMAAND! En wat is die weer snel voorbij gevlogen! 

We hebben de vier oorspronkelijke routes een eigen week gegeven. Op de maandagen presenteerde we een maand lang samen met onze gezelschappen onze eigen televisieprogrammering, waarin ieders talent aan bod kwam én er ruimte was voor goede gesprekken. Elke maandag gingen we live met de formats ‘Bakkie bij Bannink’ en ‘het Buro Speelt door. We zagen de kijkers elke week toenemen. We zijn verbijsterd dat we 740 unieke kijkers hebben weten te bereiken! Alle liveshows zijn in zijn geheel terug te kijken op ons nieuwe video platform! Je kan lekker met je kop koffie een heel programma terug kijken of gericht een gesprek per maker bekijken. Op ons you-tubekanaal en op ons platform op de beeld buis is ondertussen meer dan 500 uur gekeken naar onze content en daar zijn we ontzettend trots op!

Omdat we hebben gemerkt dat heel veel theaters nog helemaal niet aan programmeren toekomen hebben we besloten ons platform langer online te houden. Je kan je dus elk moment nog aanmelden voor onze ‘presentatiemaand’ en kan dan een maand lang alles terug kijken. Je krijgt dan nog ons super leuke BrievenBus pakketje thuis gestuurd om de kijk ervaring nog wat leuker te maken.

Benieuwd hoe het ons achter de schermen afging? Hier wat behind het buro hoogtepunten!

Registraties maken!

Tijdens een presentatiedag zijn natuurlijk altijd de aller nieuwste voorstellingen te zien. Voorstellingen die nu nog nooit voor publiek gespeeld hebben. Toch maakte héél véél gezelschappen een mooie registratie van de voorstelling zodat ze toch getoond konden worden tijdens onze presentatiemaand. Zo zag je bijvoorbeeld Stamp Stop Sta Stil van Onder het Buro, Waar Wubbe Woont van de Locals en Nietsnut van Wie Walvis.

Buro’s Brieven Bus Pakketje

Nu we je geen map en goodiebag mee kunnen geven sturen we het gewoon op! We maakte heerlijke Buro’s Brieven Bus Pakketjes, al zeggen we het zelf. Een kopje koffie en een soepje ontbreken er niet in. Verder hadden we nog een aantal leuke verrassingen in petto voor de programmeurs.
Als je je nu nog inschrijft voor de presentatiemaand dan ontvang je alsnog zo’n mooi pakket!

We zijn live!

Maandag 22 februari was het zover, we waren live met de eerste aflevering van ‘Bakkie bij Bannink’ en ‘Buro speelt door’. Vanuit Main Deck in Spijkenisse was dat het startschot voor 4 inspirerende weken waarbij gezelschappen met ons in gesprek gingen over hun nieuwste plannen en visie op theater.

Onze gasten

Gedurende de hele maand kwamen alle gezelschappen bij ons langs in de studio. Onder andere de Vrouwen van Wanten en Heer Otto tijdens een Bakkie bij Bannink, De Nachtdieren en Theatergroep Raaf tijdens het Buro speelt door en Jeroen Schipper en Jasper Smit lieten van zich horen door middel van swingende, pakkende en grappige muziek. Weet je? Dit smaakt eigenlijk naar meer 😉

Technische topper die Marloes!

Technisch gezien hebben we de nodige uitdagingen gehad. Gelukkig redden Marloes ons op de laatste live dag uit de brand! Onze cameraman en regisseur was namelijk ziek maar Marloes ging na een spoedcursus gewoon achter de knoppen zitten. Stoer hea?

We maken er een feestje van!

Al met al kijken wij trots terug op dit live stream avontuur. Het was een feestje om weer eens live met de gezelschappen te kletsen, om live muziek te horen en jullie toch ons mooie aanbod te kunnen tonen. Hopelijk vonden jullie het ook een feestje! Laat het ons weten via info@burobannink.nl we zijn benieuwd!