Klaar voor de start?

Laat die presentatiedag maar beginnen!

De aanmeldingen zijn binnen gestroomd! Het belooft een drukke en mooie dag te worden en wij hebben er enorm veel zin in, jullie hopelijk ook! Even niets te doen? Wij nemen je graag even mee naar “Wat er aan vooraf ging…”.

Al weken zijn de gezelschappen aan het repeteren voor de voorstelling waar ze in seizoen 2020-2021 mee willen gaan touren. Op kantoor wordt er hard gewerkt zodat iedereen in de ochtend een persoonlijke map op kan komen halen en er aan het eind goodiebags uitgedeeld kunnen worden. Natuurlijk moeten de zalen ook gevuld worden met schoolklassen. En last but nog least heeft Karin weer een heerlijke lunch samengesteld en al een dag in de keuken gestaan.

Hoe dat eraan toe ging? Je ziet het hieronder!

Presentatiedag Buro Bannink jeugdtheater

Repeteren, repeteren, repeteren

presentatiedag achter de schermen buro bannink

Witte Raaf is aan het monteren want ze gaan op 12 januari in première. Koek & Ui en Jansen & de Boer zijn ook volop aan het repeteren. Zij presenteren hun nieuwe voorstellingen voor het eerst op 20 januari. Wist je dat Karin stad en land afreist om bij ALLE repetities te gaan kijken? #banninkbezoekt #vanzwolletotnijmegen #enterugnaarrotterdam

Voorbereidingen op kantoor

presentatiedag voorbereiding lunchen

Gelukkig hoeven we de hele productie van de presentatiedag niet meer alleen te doen. Andrea is onze reddende engel! Maar ook al die vrijwilligers die op de presentatiedagen voor ons klaar staan. Andrea zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en Nikki probeert zoveel mogelijk kinderen in de zalen te krijgen.

Maar de boekingen lopen ook door

kantoor life bij Buro Bannink

Ook al is het nog zo druk met de voorbereidingen van de presentatiedag, de boekingen lopen natuurlijk ook gewoon door. Gelukkig weet Marloes daar tijd voor in te ruimen zodat iedereen gewoon geholpen kan worden.

Voor jou je persoonlijke map!

presentatiedag achter de schermen Buro bannink

Dan is het tijd om voor jou je persoonlijke map in elkaar te zetten. Deze editie maken we een record aantal mappen, maar liefst 150!! En dat is niet zomaar een klus! Karin zorgt ervoor dat er een mooi schema is van de dag zodat jij wat extra info hebt over elke voorstelling die je gaat zien. De prijslijst wordt erbij gevoegd zodat je ook meteen weet wat de voorstelling kost en tot slot de brief met jouw persoonlijke programma voor de dag. Oh nog een kleine aanpassing op vrijdag middag? Wordt geregeld!

Ron is helemaal voorbereid als gastheer

presentatiedag jeugdtheater Buro Bannink

Zodra de mappen gevuld zijn zorgt Ron ervoor dat ze netjes op volgorde staan en dat je map voorzien is van een badge. Dat loopt nu als een geoliede machine maar dat is niet altijd zo geweest. Zo hebben we een editie gehad dat de brieven op de presentatiedag niet bleken te matchen met de naambadges. Ach, op die manier leren de programmeurs elkaar ook kennen want er moesten brieven geruild worden.

Wat zit er dit jaar in de goodiebag?

presentatiedag Buro Bannink jeugdtheater goodie bag

Aan het einde van de dag ga je als het goed is verzadigd naar huis. Je ziet veel op zo’n dag en hoe fijn is het dan om nog wat terug te kunnen zien. Of om verrast te worden door een leuke goodie die je aan de voorstelling doet denken. Wij schreven dit jaar 160 bedankjes, met de hand! Een lamme arm bij ons en een lach op jullie gezicht. Oh! en we zien ook graag de resultaten van de goodie van Jasper.

Nom nom nom

presentatiedag jeugdtheater koken Karin Bannink

Is het al tijd om te lunchen? Karin zorgt namelijk altijd voor een goed verzorgde vegetarische lunch! Wist je dat ze daarvoor zelf minimaal een dag in de keuken staat? Ok, vaak is het langer… 😉
Dit jaar mocht ze gebruik maken van de keuken in Hofpleintheater zodat het niet in 10 etappes hoefde maar alles in één keer bereid kon worden. Smakelijk eten alvast!

Laatste voorbereidingen

presentatiedag Buro Bannink jeugdtheater

Op zondag bouwen we op in de KOM. Een paar kleine aanpassingen zodat jij precies weet waar je naartoe moet en dat het Buro Bannink sfeertje ook beter te proeven is in het theater. Voor ons even werk maar ook altijd een gezellig team uitje! Lekker eten, want daar houden wij nou eenmaal van! En daarna een sleep over. Op die manier kunnen we jullie de volgende dag fris en fruitig ontvangen. We zien je op de eerste etage!

LET’S GO!!!

Presentatiedag Buro Bannink jeugdtheater

Wij zijn er helemaal klaar voor en hebben er enorm veel zin in! Zien we je op de presentatiedag?