Met super toffe foto’s

TERUGBLIKKEN OP EEN HELE MOOIE PRESENTATIEDAG!

Op maandag 20 januari vond alweer onze tweede presentatiedag, voor seizoen 2020-2021, plaats en wat hebben we weer genoten! Mooie voorstellingen, enthousiaste reacties en een heerlijke lunch. Leuk weetje is dat Karin samen met Barry Emond grotendeels de lunch zelf had gemaakt! Wij genieten volop na van afgelopen presentatiedag en kijken uit naar jullie reacties.

Onze fotograaf Joep van Aert maakte prachtige foto’s van de dag in januari. Je vindt ze hier onderaan het bericht, zo kunnen we samen nagenieten. Tijdens de presentatiedag zag je onze nieuwe gezelschappen Theater Jaski i.s.m. Percossa en Theatergroep Dender wellicht voor het eerst! Natuurlijk zag je ook de vertrouwde gezichten van gezelschappen als tg Locals en Witte Raaf. Heb je ook de grote aankondiging van Wie Walvis gehoord? Ze gaan voor volgend seizoen een nieuwe voorstelling maken die nog nergens was aangekondigd! Wij kijken al uit naar seizoen 2020-2021!

Heb je een voorstelling moeten missen omdat de studio vol zat? Of omdat je niet naar de presentatiedag kon komen? Vraag gerust om een registratie want die hebben wij van diverse voorstellingen!

Vragen over een van de voorstellingen? Of advies nodig? Bel ons gerust voor meer informatie!