Heer Otto

Bino

Wat is het koud, wat is het wit, je ziet bijna niks bewegen… Totdat met veel kabaal de voorstelling begint! Een muzikaal verhaal over vrienden, over bijzonder zijn en samen op avontuur gaan.

Rick en Lidion zijn de allerbeste vrienden van de hele wereld! Samen reizen ze naar de Noordpool op zoek naar Bino, de sneeuwwitte pinguïn. Dat is bijzonder! Een sneeuwwitte pinguïn, zou die wel echt bestaan? Lidion weet het nog niet zeker. Rick wil Bino stiekem meenemen naar huis. Maar dat kan toch niet, een pinguïn in je slaapkamer? Samen gaan ze op pad. Onderweg beleven ze geweldige avonturen, bouwen ze een sneeuwkasteel en zingen ze prachtige liedjes.

‘Bino’ is gebaseerd op de Bino prentenboeken van Marcel van Driel en Vera de Backker. Met liedjes van o.a. Jeroen Schipper en VOF de Kunst.

Deze voorstelling speelde tot en met seizoen 2018/2019 en is nu helaas niet meer te boeken.

“Een kleutervoorstelling van Heer Otto is altijd welkom. Die durf ik blind neer te zetten want die zijn altijd goed!”

Bino
“Heer Otto maakt voorstellingen waarin kinderen serieus worden genomen en volwassenen kind worden. Volwaardig theater met humor (grapjes) voor iedereen. Vanuit Cultuurkust hebben we de voorstelling Bino wel negen keer gezien en het blijft leuk!”

Boer Boris
“Het is een geweldige sensatie om de getekende personages uit de boeken over Boer Boris op het toneel tot leven te zien komen. Mijn kinderen Boris, Berend en Sam vinden het supercool dat er een heus theaterstuk door het land trekt waar ze in voorkomen. We zonden de aanstekelijke liedjes uit volle borst mee en we lachten ons een bult bij de vrolijke scènes en malle bijrollen.”

Algemene gegevens

Deze voorstelling speelde tot en met seizoen 2018/2019 en is nu helaas niet meer te boeken.

Credits
Concept: Marcel van Driel & Lidion Zierikzee
Spel: Rick Schellinkhout & Lidion Zierikzee
Live muziek: Suze van Calsteren of Anke Timmer
Decor en poppen: Vera de Backker & Micha Burm
Tekst: Marcel van Driel