TG Locals

Bobbie & Zora

Een humoristische, muzikale en kleurrijke jeugdtheater voorstelling over het overwinnen van de angst voor het onbekende. Maar ook over vrienden worden, buiten de gebaande paden gaan en een boze circusdirecteur.

Daar woont Bobbie. Zijn huis is helemaal wit. Bobbie houdt van melk, van rust en van opgeruimd. Op een dag verschijnt er vanuit het niets een confettisnipper. Langzaam dringen ze één voor één zijn witte wereld binnen. Het is de kleurrijke Zora. Ze is gevlucht uit het circus. Zora houdt van kleur en van verrassingen maar Bobbie niet. Het is niet echt vriendschap op het eerste gezicht wanneer Bobbie & Zora elkaar ontmoeten. Toch worden ze uiteindelijk vrienden, goede vrienden zelfs. Als Zora op een dag ontvoerd wordt door haar oude circusdirecteur Mortelli, twijfelt Bobbie niet lang. Een spannende zoektocht naar Zora begint. Zou zijn reddingsactie lukken, of verdwaalt hij in de grote wijde wereld?

“Bij ‘Het geheim van de liefde’ heb ik genoten. Mooi om te zien hoe de kinderen reageerden. Mooi hoe de makers de kinderen aanspreken, ook als onderdeel van een groep.”

Het geheim van liefde
“Het spel van Spigt en Lukkenaer is strak en tegelijkertijd speels. Maar belangrijker, zij kunnen de interactie van het publiek goed bespelen en gebruiken. (…) Het is altijd een feest om deze bevlogen theatermakers aan het werk te zien.”

Bobbie & Zora
“Wauw, zojuist jullie te gekke voorstelling gezien. Heerlijk spel, bloedmooie tekst, prachtdecor en kloppend geheel. Bedankt!”

Voorleestuin (Jip en Janneke)
“Het was super, de kinderen en ouders waren heel geboeid en de acteurs zijn top!”

“De muziek van de Locals voegt een magische dimensie toe aan de voorstellingen en laat je de sfeer optimaal voelen. De liedjes raken je en blijven -op een goede manier- in je hoofd zitten.”

“Ik word altijd heel vrolijk van de voorstellingen van theatergroep Locals. Ze worden door enthousiaste jonge spelers met zorg gemaakt en gespeeld, ze zijn toegankelijk en interactief. Dat er ook muziek gemaakt en gezongen wordt maakt iedere voorstelling tot een heerlijke theaterervaring.”

Bobbie-&-Zora-foto-Kris-van-Veen-jeugdtheater.1

Algemene gegevens

Duur: 45 minuten
Speeloppervlakte: 6 x 4 x 3 meter
Aankomsttijd: 150 minuten
Opbouwtijd: 150 minuten
Afbreektijd: 60 minuten
Speelperiode: maart t/m mei 2017
Speeldagen: hele week
Educatie: lesbrief, aanvullende workshop of lessenreeks mogelijk
Bijzonderheden:
Maximum aantal bezoekers
Op school: 90 personen
School in theater: 180 personen
Vrije voorstelling: 250 personen
Prijs  één per dag twee per dag drie per dag
Op school: € 850,00 € 1225,00 € 1650,00
School in theater: € 850,00 € 1225,00 € 1650,00
Vrije voorstelling € 850,00 € 1225,00 € 1650,00

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten en 6% btw.
Prijzen gelden voor voorstellingen op dezelfde dag en locatie

Credits
Spel & concept: Denise Lukkenaer & Ferry Spigt
Eindregie: Ramses Graus
Muziek:  Henk Meulenbeld & Denise Lukkenaer
Tekst: Anouk Saleming
Decor: Jasper van Roden & Thiadmer van Galen
Fotografie: Bas de Fotograaf