Nieuw aanbod van Buro Bannink

Brochure voorstellingen 2016-2017

Kinderen en jongeren door middel van theater inspireren om anders naar zichzelf en de wereld te kijken. Het blijft voor ons een mooi streven waar wij graag aan werken!

Je verhouden tot de wereld en je omgeving is belangrijk. Hoe leer je verder kijken dan je neus lang is? Voor kinderen kan theater de uitgelezen plek zijn om in aanraking te komen met nieuwe werelden die hun wereldbeeld kunnen veranderen en verbreden. Wij willen hen in aanraking laten komen met allerlei nieuwe werelden. Een gesprek op gang brengen over onderwerpen die echt iets bijdragen aan hun zelf- en/of wereldbeeld. Dit doen wij juist ook door (jonge) theatermakers een plek te bieden die vanuit passie een verhaal willen delen met hun publiek. Wij maken ons sterk voor makers die kinderen en jongeren serieus nemen. Wetende dat ook voor deze jonge doelgroep theater ergens over mag gaan. Want op die manier hopen wij een steentje bij te dragen aan onze omgeving en de wereld waar wij in leven.

Deze brochure met het aanbod voor seizoen 2016-2017 zit natuurlijk weer vol met sprankelende jeugd- en jongerenvoorstellingen. Theater gemaakt vanuit een passie en visie. Soms laagdrempelig, soms inhoudelijk. Soms poëtisch, soms recht toe recht aan. Altijd vanuit het hart en vanuit de drive om jong publiek de allerbeste theaterervaring te bieden. Dus een brochure vol mooi hedendaags jeugd- en jongerentheater gemaakt door makers van nu voor het publiek van nu!  Wij geven de jonge makers een kans om onze wereld te verruimen, u toch ook?

Bent u benieuwd naar onze voorstellingen? Elk jaar organiseren wij meerdere presentatiedagen waarbij u kennis kan maken met de voorstellingen van onze makers.  U bent meer dan welkom!

Namens de gezelschappen en het team van Buro Bannink wens ik u veel leesplezier!

Karin Bannink