Suzanne kent heel veel liedjes. Zoveel liedjes dat ze wel uren kan zingen. Ze zingt over allerlei dieren. Over beren, over pinguïns, het lijkt wel een dierentuin. Alle kinderen en papa’s en mama’s mogen meezingen en meedansen wanneer Suzanne komt zingen.
‘Dansende Dieren Deuntjes’ is een prachtige muzikale ontmoeting tussen de allerkleinste kinderen en Suzanne. We zitten gezellig in een kring, sommige kinderen bij papa of mama op schoot en anderen heel stoer, alleen, naast Suzanne. Met grote ogen wordt er gekeken en geluisterd! Zelf meebewegen, dansen of zingen zorgt voor een waanzinnige eerste theaterervaring.
 
Muziek was nog nooit zo leuk en dichtbij!

Warme Wiebel Wintertenen

“Vanmorgen een geweldige voorstelling van Susan en Rosanne gezien: Warme wiebel wintertenen. Heerlijke liedjes. Rosanne en Susan speelden vanwege grote belangstelling in onze zaal i.p.v. in de foyer en met groot succes. De hele zaal was enthousiast, je kon echt niet merken dat ze normaal in een kleinere setting spelen. Alleen het meedoen van de kinderen met bewegingen is natuurlijk wat lastiger, als je zo tussen de banken staat waar je nog niet eens bovenuit komt. Maar ik denk: ze zijn echt goed voor de kleine en middenzalen, laat ze als de wiedeweerga een CD opnemen en je hebt de opvolgers van Dirk Scheele!”

Warme Wiebel Wintertenen
“De stemmen en liedjes van deze dames zijn betoverend.”

Beeld & video overige voorstellingen

Algemene gegevens

Deze voorstelling is niet meer te boeken.

Credits
Concept: Rosanne Wiertz
Zang: Suzanne Bruning