Onder het Buro

Onder het Buro is het productiehuis van Buro Bannink. Binnen dit productiehuis bieden wij talentvolle jonge makers de eerste stap richting hun eigen jeugdtheater gezelschap.  Door middel van de juiste coaching en begeleiding krijgen zij de speelruimte om zelf te onderzoeken of ze affiniteit met de doelgroep hebben en de ambitie om door te groeien binnen onze speelse sector.
Welk kind heeft niet zijn eigen bijzondere wereld gemaakt onder het bureau van zijn of haar ouders? We bouwden er droomkastelen. Lagen op de loer voor de naderende vijand. Verstopte ons voor grote reuzen en versloegen hier menig vijand. Met juiste hoeveelheid fantasie en beleving kon het bureau een boot zijn, een vliegtuig, een berg, een grot, een hut, een planeet en ga zo maar door. Soms stil in ons eigen hoofd en soms voor het hele gezin om aan mee te doen. Het bureau kon alles zijn zolang wij er mochten spelen en onze fantasie de vrije loop mochten laten.Wij van Onder het Buro vinden het prikkelen van de beleving en het tot leven brengen van de fantasie het belangrijkste aspect van theater en cultuur. Wij hopen met al onze activiteiten het gehele publiek te inspireren om meer te spelen. Of je nou een hut bouwt onder een bureau of de administratie er boven op moet doen. Iedereen kan wat extra aanzetjes gebruiken om meer te spelen en fantaseren.

Naast het aanbod dat in deze brochure staat vermeld bieden we naast diverse dagprojecten voor scholen ook de volgende voorstellingen en concepten voor vrije programmering aan: diverse PeuterPret voorstellingen, kleine interactieve voorstellingen voor de allerkleinsten, het Peuter PRETfestival, de series BroerZus theater en PeuterPret.

Binnenkort is Mannetjes met Plannetjes hier te zien

27-2-2018 Mannetjes met plannetjes, Mannetjes met plannetjes
Cultureel Centrum Evertshuis, Bodegraven
11-3-2018 Mannetjes met plannetjes, Mannetjes met plannetjes
Cultuurpodium In de Lugt, Rotterdam
12-3-2018 Mannetjes met plannetjes, Mannetjes met plannetjes
Wennekerpand, Schiedam
14-3-2018 Mannetjes met plannetjes, Mannetjes met plannetjes
Jeugdtheater Harderwijk, Harderwijk
20-3-2018 Mannetjes met plannetjes, Mannetjes met plannetjes
Gymzaal de Sprong, Enkhuizen
13-5-2018 Mannetjes met plannetjes, Mannetjes met plannetjes
Westlandtheater De Naald, Naaldwijk
27-5-2018 Mannetjes met plannetjes, Mannetjes met plannetjes
Stadsgehoorzaal Vlaardingen, Vlaardingen
4-6-2018 Mannetjes met plannetjes, Mannetjes met plannetjes
Basisschool De Ridderhof, Utrecht
27-3-2019 Mannetjes met plannetjes, Mannetjes met plannetjes
Theater Twee Hondjes, Hellevoetsluis

Binnenkort is Onder het Buro hier te zien

17-2-2019 Het Grote BroerZus Festival, Onder Het Buro
Theater de Stoep, Spijkenisse

onder-het-buro-logo-jeugdtheater

Dagproject
“We hebben een geweldige dag en voorstelling gehad. De kinderen en de leerkrachten hebben genoten. Ook van de ouders hebben we veel positieve reacties gehad.”
Danielle Pelt (OBS De Houthoeve)

Danielle Pelt OBS De Houthoeve

Dagproject
“De leerlingen en de leerkrachten hebben genoten van het Dagproject. De activiteiten waren erg leuk en jullie hebben het heel erg enthousiast gebracht. Top!”

Monique Picavé Intern Begeleider De Reiger

Nieuws & voorstellingen