Dagproject

RaarMaarWaar Wetenschapsquiz

Gekke figuren, bijzondere theorieën en verstrooide professoren, wetenschap en theater waren nog nooit zo leuk! 

Wat doet een uitvinder eigenlijk en wat is dat dan Wetenschap? Wat leeft er allemaal onder de grond? Hoe kan een vliegtuig vliegen en heeft een auto echt allemaal kleine beestjes die zorgen dat hij zo snel kan? In deze wereld zijn er nog zoveel dingen waar we onze fantasie op los kunnen laten. Er is als heel veel onderzocht en op nog meer is allang een heel belangrijk antwoord gevonden. Maar niet alles kunnen wij gewone mensen begrijpen en zelfs onze eigen knappe koppen Professor G. R. Ootbrein en zijn assistent S.L. Impie blijken niet altijd alles helemaal goed uit te leggen. In de Raar-Maar-Waar Wetenschapsquiz gaan we met elke klas een onderdeel van de wetenschap, natuur of technologie bekijken. Samen zoeken we naar antwoorden en gelukkig hoeft het antwoord niet goed te zijn!

‘Raar-Maar-Waar-WetenschapsQuiz’ is een feest voor de hele school. Een team van docenten neemt het over en werkt met de hele school aan een voorstelling. Deze spelen we aan het eind van de dag voor papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, broers, zussen en alle andere geïnteresseerden..
Van kleuters tot groep 8; allen staan op het podium te schitteren! De school ontvangt voorafgaand aan de projectdag een uitgebreid informatiepakket. Daarin staat wat elke klas doet op de dag , welke kostuums meegebracht moeten worden en welke knutselopdracht ze krijgen. Aan elk puntje is gedacht en samen maken we een dag om nooit te vergeten!

“We hebben een geweldige dag en voorstelling gehad. De kinderen en de leerkrachten hebben genoten. Ook van de ouders hebben we veel positieve reacties gehad.”

“De leerlingen en de leerkrachten hebben genoten van het Dagproject. De activiteiten waren erg leuk en jullie hebben het heel erg enthousiast gebracht. Top!”

Algemene gegevens

Duur: gehele dag
Aantal deelnemers: max 30 per klas, minimaal 6 klassen
Doelgroep:  gehele school
Kosten: €2500,00 indicatie voor een school met 8 groepen. Specifieke kosten zijn via offerte op te vragen.
Educatie: Lesmap met knutselopdrachten aanwezig.
Bijzonderheden: School moet zorg dragen voor meerderen lokalen om te repeteren, een plek om te spelen, een goede geluidsinstallatie en microfoon. (Kan tegen meerprijs door Buro Bannink geregeld worden.)

Dit project is indien uitgevoerd bij een onderwijsinstelling vrijgesteld van btw.