Na 5 succesvolle seizoenen voor de laatste keer

Dernière ‘Atalanta’

Na vijf succesvolle seizoenen sluit Theatergroep Mangrove haar voorstelling ‘Atalanta’ (12+) af. De eerste professionele voorstelling van het gezelschap, die in juni 2013 in première ging, heeft de afgelopen jaren op vele middelbare scholen en in theaters door het hele land gespeeld. Een tournee waar je u tegen zegt! En daar is het gezelschap trots op en heel blij mee zoals je in de video hiernaast kunt zien.

Drie acteurs spelen de Griekse mythe over het meisje dat door haar ouders, de Koning en de Koningin, in het bos wordt achtergelaten omdat zij enkel een zoon wilden. Atalanta wordt opgevoed door beren en leert te overleven in het bos. Wanneer ze vele jaren later terugkeert naar het paleis willen haar ouders nog altijd niets van haar weten. Het Koninklijk paar heeftechter wel een probleem dat dringend moet worden opgelost. Atalanta’s berenmanieren komen daarbij wel erg goed van pas! Wanneer Atalanta later ook nog verliefd wordt op de jonge Hippomene, lijken haar ouders toch bereid te zijn hun dochter weer in de familie toe te laten. Hippomene zal alleen wel moeten laten blijken dat hij een geschikte troonopvolger is. Atalanta krijgt te maken met afschuw, verraad en bedrog. Ondertussen wil het tussen de drie acteurs ook maar niet boteren. De onderlinge spanningen en de strijd over wie de mooiste rol heeft en de beste is komen de voorstelling bepaald niet ten goede…

Laatste keer
Op 16 juni om 20.00 uur speelt Theatergroep Mangrove deze humoristische vertelling van de Griekse mythe in sneltreinvaart voor het laatst! In Islemunda in Rotterdam geniet je nog één keer van ‘Atalanta‘. Na afloop proost het gezelschap graag met je op de succesvolle voorstelling tijdens de afterparty. Kaarten koop je door hier te klikken. Tot in Islemunda! En Mangrove: wij zijn trots op jullie!