De splinternieuwe voorstelling van Lefkop

Een nieuw, hilarisch en absurd theater-avontuur!

Lefkop is terug! Na WC Monster en Superloeser komt Lefkop met een nieuw, hilarisch en absurd theater-avontuur. Over een jongen die op zoek gaat naar zijn verleden en erachter komt dat je sommige dingen gewoon beter kunt laten zoals ze zijn. 

Lang, lang geleden hadden mensen nog geen achternaam. Ze moesten toen van een of andere keizer een achternaam nemen. De meeste noemden zichzelf Boer of Visser, omdat ze dat nou eenmaal waren. Maar één familie noemde zichzelf als grapje: Poepkeutel. Ze dachten dat hele achternaam-gedoe waait wel weer over.

Maar honderden jaren later heet de familie nog steeds zo. Robbie Poepkeutel is het zat. Overal waar hij zich voorstelt lachen de mensen hem uit. Hij wil een andere achternaam.

Samen met zijn hele slimme vriendinnetje Floortje bouwt hij een tijdmachine. Daarmee gaat hij terug naar het verleden om zijn voorouders ervan te overtuigen een andere achternaam te nemen.
Maar gaat dat ooit lukken?

Nu al nieuwsgierig? Op maandag 21 januari speelt Lefkop een proeve van hun nieuwe voorstelling. Schrijf je snel in!

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.