Heerlijk avondje is gekomen…

Het avondje van Sinterklaas

Het is weer vijf december
En m’n oma is erbij
Iedereen cadeautjes
Maar de meeste zijn voor mij…
– Jasper Smit

Het is weer tijd voor het jaarlijkse heerlijk avondje. De avond waar alle kinderen al weken naar uitkijken. Hoe leuk is het dan om al die stuiterende kinderen bij elkaar te brengen in het theater met een toffe Sinterklaasvoorstelling? Wist je dat onze gezelschappen ook heel erg van Sinterklaas houden? Onder andere Koeterwaals, Heer Otto en TG Graasland kregen bezoek van de goedheiligman. En we vragen ons af of de Sint het verlanglijstje van Jasper Smit  wel goed heeft kunnen lezen.

Wil jij volgend jaar ook een leuke Sinterklaasvoorstelling bij jou in het theater? Hieronder vind je een aantal tips!

Buurman en Buurvrouw vieren Sinterklaas (3+) Koeterwaals
Een vrolijke, orginele Sinterklaasvoorstelling met veel muziek en weinig woorden. Voor de hele familie vanaf 3 jaar.

Wachten op Kado (4+) TG Graasland
Een wederom fysieke voorstelling over wachten en geduld hebben maar ook over uit de ban springen, over feesten en uitpakken. Deze voorstelling kan dus als Sinterklaasvoorstelling geboekt worden, maar hij kan ook heel makkelijk worden aangepast voor een ander feest.

Swingen als een Kangoeroe (3+) Jeroen Schipper
Een wervelstorm van spetterende liedjes, bedacht vanuit de belevingswereld van kinderen, vormen de kern van dit interactieve en verrassende muzikale avontuur. En speciaal voor Sinterklaas kan de voorstelling worden aangepast met een Sinterklaastintje.