Valentina verlangt naar een BFF. Een Best Friend Forever. Want in haar familie is zij het vreemde eendje, het zwarte schaap, of nog erger: ‘anders’. Op een dag besluit ze het huis te verlaten. Op zoek naar iemand die haar wel begrijpt. In deze reis vol ontberingen ontmoet Valentina de muzikale goeroes van het gevoel. Met hun instrumenten tonen zij haar alle hoeken van hun emoties. Als Valentina haar emoties beheerst zal ze vrienden kunnen maken. Toch? Over het wankele evenwicht tussen je aanpassen en jezelf zijn. En hoe ingewikkeld dat soms is.

In de muziektheatervoorstelling Familie Vermi-celli deelt zangeres/actrice Myrthe van der Vuurst de Vries het podium met de jonge cellisten Chieko Donker Duyvis, Simon Velthuis en percussionist Eric Robillard (Percossa). Met nieuwe aanstekelijke liedjes van Jan Groenteman en klassiek cello repertoire.

Familie Vermi-celli is een coproductie van Theater Jaski en Cello Biennale Amsterdam.

Over Meesters van de Tijd
“Alles klopte! Fijne actrice, prachtige zangeres. Ook Percossa zat weer heel strak in de voorstelling. Leuk verhaal, mooie muziek.”

Over Meesters van de Tijd
“Meesters van de tijd is de absolute lievelingsvoorstelling van mijn dochter, te gek dat die gaat touren! Ik kan de liedjes dromen!”

Deze voorstelling kan niet meer geboekt worden.

Credits
Concept & regie: Kiki Jaski
Muziek: Jan Groenteman
Spel: Iris Bakker, Chieko Donker Duyvis, Simon Velthuis, Eric Robillard
Vormgeving: Sanne Oostervink
Foto: IAMKAT