Saar verlangt naar een BFF. Een Best Friend Forever.  Want in haar familie is zij het vreemde eendje, het zwarte schaap, of nog erger ‘anders’.  Daarom vindt iedereen het een goed idee om Saar alleen op reis te sturen zodat ze zich leert gedragen. 

In deze reis vol ontberingen ontmoet Saar de vier B’s, de muzikale emotie grootheden van ons land: Blij, Boos, Bang en Bedroefd. Met hun instrumenten beheersen de 4 B’s alle hoeken van hun emotie. En als ze samen spelen komt alles bij elkaar. De 4 B’s leren Saar haar emoties te besturen. En dan zal ze vrienden kunnen maken. Toch? 

Over het wankele evenwicht tussen je aanpassen en jezelf zijn. En hoe ingewikkeld dat soms is.  

In de muziektheatervoorstelling Familie Vermi-celli deelt zangeres/actrice Iris Bakker het podium met de jonge cellisten Chieko Donker Duijvis, Simon Velthuis en percussionist Eric Robillard (Percossa). Naast bestaand repertoire zal Jan Groenteman voor FAMILIE VERMI-CELLI gloednieuwe liedjes schrijven. Meezingers met een lach en een traan. 

Theater Jaski is het jeugdtheatergezelschap van regisseur/schrijver Kiki Jaski en liedjesschrijver Jan Groenteman. Het gezelschap kenmerkt zich door bijzondere muzikale samenwerkingen tussen topmusici en acteurs, met pakkende nieuwe liedjes en fantasierijke verhalen voor jong en oud. Theater Jaski werkt nauw samen met Het Concertgebouw waar duizenden kinderen, ouders en leerkrachten hartstochtelijk meezongen met Meesters van de tijd en De helden van Rio. 

Familie Vermi-celli is een coproductie tussen Theater Jaski en Cello Biennale Amsterdam en is geschikt voor iedereen vanaf 5 jaar!

Over Meesters van de Tijd
“Alles klopte! Fijne actrice, prachtige zangeres. Ook Percossa zat weer heel strak in de voorstelling. Leuk verhaal, mooie muziek.”

Karen RolsmaKunst Centraal

Over Meesters van de Tijd
“Meesters van de tijd is de absolute lievelingsvoorstelling van mijn dochter, te gek dat die gaat touren! Ik kan de liedjes dromen!”

Simone van den BergTheatermaker, Koeterwaals
Maximum aantal bezoekers
School in theater: 500 personen
Vrije voorstelling: 500 personen
Prijs één per dag twee per dag drie per dag
School in theater: € 1950,- € 2750,- € 3500,-
Vrije voorstelling € 1950,- € 2750,- € 3500,-

*dit is een nieuwe voorstelling in ons aanbod voor seizoen 2022-2023. Neem contact met ons op voor vragen over boekingen.

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten en 9% btw.
Prijzen gelden voor voorstellingen op dezelfde dag en locatie.

Educatie 
Cultuurbeleving: Deze voorstelling is met name een receptieve theaterervaring. Na deze cultuurbeleving wordt het reflecterend vermogen aangesproken wanneer je aan de slag te gaat met de lesbrief en aansluitende opdrachten. Deze is te vinden op de onze downloadpagina.
Kerndoelen voorstelling: Deze voorstelling sluit aan bij de kerndoelen 55,56 & 34 van tule.slo.nl.
Kerndoelen Lesbrief: Lesbrief sluit aan bij de kerndoelen 34,54,55 van de tule.slo.nl
Aanvullende educatie: Het is altijd mogelijk de voorstelling aan te vullen met verdiepende workshop of lessenreeks.
Planning
Aankomsttijd: 90 minuten
Opbouwtijd: 60 minuten
Afbreektijd: 45 minuten
Speelperiode: nov – dec 2022 & jan 2023
Speeldagen: in overleg
Bijzonderheden:
Credits
Concept & regie: Kiki Jaski
Muziek: Jan Groenteman
Spel: Iris Bakker, Chieko Donker Duyvis, Simon Velthuis, Eric Robillard
Vormgeving: Sanne Oostervink
Foto: IAMKAT