Jazeker wel, er is een pianist aanwezig die enorm van zich zal laten horen, die de juiste toetsen weet te raken. En er is een explicateur, dat is een moeilijk woord voor iemand die live de geluiden maakt bij de voorstelling. Als er iets valt slaat hij bijvoorbeeld met een stok op tafel, zo kreeg vroeger dit filmgenre de naam slapstick.
TG Graasland maakt een grappige, in sepia getogen, hier en daar haperende, fysieke voorstelling, waarin Buster Keaton, Harold Lloyd, maar ook bekendere namen zoals Charlie Chaplin en Laurel & Hardy worden geëerd. Een familievoorstelling die sowieso uit de hand zal lopen, een bonte voorstelling in zwart-wit.
Is STOM! stom? Allesbehalve.

Met Graasland hebben we een garantie op een tevreden publiek en aangename samenwerking. Humor staat centraal, maar de ontroering is nooit ver weg. Heerlijk spel! Ook de openheid en nagesprekken met de spelers overtuigen ons ze steeds weer te boeken. Wij kijken uit naar alle volgende producties!

Johnny de MeijerKlein Festijn

Over Brrr
“TG Graasland brengt met ‘Brrr’ een allesomvattende en geloofwaardige voorstelling waarin iedere gebeurtenis nieuwsgierig maakt naar het volgende (onverwachte) moment, of je nu 3 of 31 bent. Humoristische slapstick waar je in meegaat. De gelaagdheid is sterk. Kinderen leren dat je lief moet zijn voor elkaar ook als je anders bent of de ander niet kent.”

Joriene BlomZakelijk leider, Zomerterras & Inne

Maximum aantal bezoekers
Op school: nnb*
School in theater: nnb
Vrije voorstelling: 300 bezoekers
Prijs één per dag twee per dag drie per dag
Op school: nnb* nnb nnb
School in theater: nnb nnb nnb
Vrije voorstelling nnb nnb nnb

*dit is een nieuwe voorstelling in ons aanbod voor seizoen 2022-2023. Neem contact met ons op voor vragen over boekingen.

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten en 9% btw.
Prijzen gelden voor voorstellingen op dezelfde dag en locatie.

Educatie 
Cultuurbeleving: Deze voorstelling is met name een receptieve theaterervaring. Na deze cultuurbeleving wordt het reflecterend vermogen aangesproken wanneer je aan de slag te gaat met de lesbrief en aansluitende opdrachten. Deze is te vinden op de onze downloadpagina.
Kerndoelen voorstelling: Deze voorstelling sluit aan bij de kerndoelen 55,56 & 34 van tule.slo.nl.
Kerndoelen Lesbrief: Lesbrief sluit aan bij de kerndoelen 34,54,55 van de tule.slo.nl
Aanvullende educatie: Het is altijd mogelijk de voorstelling aan te vullen met verdiepende workshop of lessenreeks.
Planning
Aankomsttijd: nnb*
Opbouwtijd: nnb
Afbreektijd: nnb
Speelperiode: nnb
Speeldagen: nnb
Bijzonderheden:
Credits
Spel & concept: Emiel de Jong, Harold Schraven, e.a.