Jazeker wel, er is een pianist aanwezig die enorm van zich zal laten horen, die de juiste toetsen weet te raken. En er is een explicateur, dat is een moeilijk woord voor iemand die live de geluiden maakt bij de voorstelling. Als er iets valt slaat hij bijvoorbeeld met een stok op tafel, zo kreeg vroeger dit filmgenre de naam slapstick.
TG Graasland maakt een grappige, in sepia getogen, hier en daar haperende, fysieke voorstelling, waarin Buster Keaton, Harold Lloyd, maar ook bekendere namen zoals Charlie Chaplin en Laurel & Hardy worden geëerd. Een familievoorstelling die sowieso uit de hand zal lopen, een bonte voorstelling in zwart-wit.
Is STOM! stom? Allesbehalve.

Met Graasland hebben we een garantie op een tevreden publiek en aangename samenwerking. Humor staat centraal, maar de ontroering is nooit ver weg. Heerlijk spel! Ook de openheid en nagesprekken met de spelers overtuigen ons ze steeds weer te boeken. Wij kijken uit naar alle volgende producties!

Over Brrr
“TG Graasland brengt met ‘Brrr’ een allesomvattende en geloofwaardige voorstelling waarin iedere gebeurtenis nieuwsgierig maakt naar het volgende (onverwachte) moment, of je nu 3 of 31 bent. Humoristische slapstick waar je in meegaat. De gelaagdheid is sterk. Kinderen leren dat je lief moet zijn voor elkaar ook als je anders bent of de ander niet kent.”

Credits
Spel & concept: Emiel de Jong, Harold Schraven, e.a.