Maak kennis met…

De hulptroepen van Buro Bannink

Wanneer je naar kantoor belt is de kans het grootst dat je Karin, Marloes of Nikki aan de telefoon krijgt. Maar soms hoor je nog een hele andere stem. Je kan zomaar een mailtje krijgen van een andere naam, want er zijn nog veel meer mensen die verbonden zijn aan ons kantoor. We hoeven gelukkig niet alles alleen te doen en hebben nog een heel team om ons heen. We hebben de nodige hulptroepen op kantoor, maar vooral ook rondom de presentatiedagen hebben we vele extra handjes. Het leek ons een leuk idee om een aantal van onze hulphelden aan jullie voor te stellen. 

Andrea, Inez, Patricia, Natasja, Ron en Niels-Jan kan je tegenkomen op de presentatiedag, bij één van onze activiteiten of op kantoor. We werken heel graag met ze samen en ze hebben allemaal superkrachten waar wij niet zonder kunnen!

Ook leuke weetjes lezen over Karin, Marloes en Nikki? Bekijk dan eens onze wie is wie pagina!

Gezellig een bakkie doen met dit super leuke team? Kom naar onze presentatiedag op 25 oktober in Hofplein Theater Rotterdam of op 20 januari in DE KOM in Nieuwegein!

Andrea van Bussel

productieleider van de kindertheater en ckv presentatiedag om te prospecteren

Hulpkracht: Productieleider presentatiedag
Superkracht: Makes it look easy

Andrea is voor de presentatiedag de verbindende factor tussen de gezelschappen, de locatie, de vrijwilligers en andere externe partijen. Ze weet van aanpakken. Als je iets aan Andrea vraagt weet je dat het goed komt. Andea werkt met ontzettend veel plezier, energie, kunde en passie in de productie van culturele evenementen. Je kan haar tegenkomen bij veel locatie-producties of festivals. Hier brengt ze vaak rust op ons drukke kantoor met praktische vragen, oplossingen en daadkrachtige uitvoer.

Inez de Zwart

vrolijke gezichten op de presentatiedag voor kindertheater en cultuureducatie

Hulpkracht: Runner & vormgever 
Superkracht: Makes it work

Op de presentatiedagen kan je Inez altijd zien rennen. Vaak is zij aanspreekpunt voor onze gezelschappen en helpt ze met sjouwen en technische vragen. Daarnaast werken we altijd met heel veel plezier samen met Inez vanuit ons productiehuis Onder het Buro. Daarin maakt Inez altijd de speeltuinen en verzorgt ze ook vaak de vormgeving van decors van enkele gezelschappen. Voor Inez is geen idee te bizar en met name het hergebruiken van materiaal is haar kracht.

Patricia Polstra

lekker cultuur snijven en soep eten op de cultuur educatie presentatiedag

Hulpkracht: Tourmanager & runner
Superkracht: Makes it with a smile

Het zonnetje gaat altijd stralen als Patricia binnenkomt. Het maakt niet uit welke zaken er in het honderd lopen, Patricia zorgt dat niemand het door heeft en dat alles gefixt wordt. Wellicht ben je haar weleens tegen gekomen bij een speeltuin, een Grote BroerZus Festival of tijdens de presentatiedag. Op de presentatiedag zie je haar vaak rond de catering en horeca om te zorgen dat iedereen voldoende eet en gelukkig is!

Natasja Snijders

op zoek naar leuk kindertheater en cultuureducatie met verre kijker

Hulpkracht: Kantoorhulp
Superkracht:  Makes us happy

Natasja wil met name de wereld een heel stuk mooier maken. Het liefst zou ze werken bij vluchtelingenwerk of een mooi goed doel en zo menselijkheid doorgeven. Omdat deze banen niet zo maar op je pad komen, ondersteunt Natasja ónze visie van de wereld mooier maken. Ze maakt ons aan het lachen en is altijd geïnteresseerd in alles en iedereen om haar heen. Op kantoor kan ze fluitend alle klusjes oppakken en zo zorgen dat Karin, Marloes en Nikki zo efficiënt mogelijk hun werk kunnen doen.

Ron Bannink

vader en dochter bannink werken samen voor inspirerend jeugdtheater

Hulpkracht: Ontvangst en kantoorhulp
Superkracht: Makes you feel at home

Ron is niet de oprichter van het Buro, zoals vaak aan hem gevraagd wordt wanneer hij mensen welkom heet op de presentatiedag. Maar Ron is de Papa van… Van hem heeft Karin de liefde voor verhalen, het talent voor schrijven en de kennis van vormgeving meegekregen. Ron is zo ontzettend bevlogen dat hij nu hij met pensioen is één dag in de week bij ons op kantoor komt werken. Hij is super nauwkeurig en doelgericht. Wij zijn heel blij dat hij ons komt ondersteunen!

Niels-Jan van Dijk

gefeliciteerd met mooie muziek op ons impresariaat

Hulpkracht: PR en tekstredactie
Superkracht: Makes it without flaws

Niels-Jan behoorde natuurlijk bij ons kernteam, maar inmiddels is hij een bevlogen zzp’er. Hij is kritisch en nog erg betrokken bij ons team. We mogen hem altijd inhuren voor het nodige pr-advies en we werken nog veel samen voor de controle op spelling en tekstredactie. We kunnen toch niet zonder hem en gelukkig hoeft dat ook niet! Verder weet Niels-Jan ons altijd aan het lachen te maken met zijn verhalen over retro speelgoed en dinosaurussen! En tijdens een optreden van zijn waanzinnige band (Certain Animals) kunnen we niet stil blijven staan!