De mannetjes zijn op weg. Ze zijn onderweg naar hun favoriete plek in het bos. In hun armen hebben ze takken, planken, touw, dekens… Ze gaan namelijk een hut bouwen! Tenminste, dat denken ze. Maar op hun favoriete plek in het bos vinden ze iets wel heel erg vreemds. Een kooi! Een kooi met een vogeltje erin! Naast de kooi ligt een briefje.

De plannetjes van de mannetjes veranderen! Nu hebben ze geen hut maar een kooi met een vogel! Te gek! Wat zullen ze daar eens mee gaan doen? Niet uit de kooi laten zegt het briefje van oma, maar vogeltjes horen toch te vliegen? Hij komt heus wel weer terug! Of niet?

‘Mannetjes met Plannetjes’ is een totaalbeleving voor de hele familie. De voorstelling wordt aangevuld met speeltuin in de foyer en een prentenboek. Een peutervoorstelling die voor de hele familie een waanzinnig leuke middag uit is!

“Met ‘Mannetjes met plannetjes’ hebben de makers een stoere voorstelling willen neerzetten voor kinderen vanaf twee jaar. En dat is zéker gelukt! De mannetjes worden gespeeld door jonge acteurs die er echt een te gekke voorstelling van maken. Vooral de interactie met het publiek is echt heel leuk en goed gedaan. (..) Het is een stoer verhaal, maar er zitten ook heel veel grapjes in de voorstelling verwerkt, die zowel de kinderen als de volwassenen leuk vinden!”

“Geweldige voorstelling!”

Mannetjes met plannetjes stoer energiek kindertheater kindervoorstelling cultuureducatie Ana Lozica Onder Buro

Deze voorstelling speelde van seizoen 2016-2017 tot en met seizoen 2018-2019 en is niet meer te boeken.

Credits
Regie & concept: Ana Lozica
Coaching: Daniël van Klaveren (Toneelmakerij)
Spel: Lucien Rentmeester/José Montoya, Boyd Demmenie Grund/Serge Hogenbirk & Sharon van Wageningen
Vormgeving: Inez de Zwart
Coaching: Karin Bannink
Productie: Nikki de Groot