Heb je wel eens gemerkt dat de tijd niet altijd even snel gaat? In de stoel van de tandarts lijkt een minuut bijvoorbeeld wel een uur, terwijl als je buiten speelt de tijd supersnel gaat. Sofie heeft dat dus ook, zeker nu ze wacht op een belangrijke gast. Dan verschijnen de meesters van de tijd. Met één enkele slag kunnen zij de tijd laten vliegen, vertragen en zelfs stilzetten.

Slagwerkgroep Percossa en zangeres/actrice Sofie Habets swingen de pan uit in deze vrolijke familievoorstelling (5+) over hoe de minuten uren lijken als je je verveelt en hoe de tijd kan vliegen met de juiste mensen om je heen.

Percossa gebruikt alles wat los en vast zit als instrument. Ze bedenken waar je bij zit de meest spectaculaire ritmes. En zo helpen ze Sofie de tijd een stuk leuker en muzikaler door te brengen. Beleef deze tijdreis en zing en swing mee met Sofie en Percossa!

‘Meesters van de tijd’ is een voorstelling die ontwikkeld werd in opdracht van het Concertgebouw.

“De meesters van de tijd is de absolute lievelingsvoorstelling van mijn dochter, te gek dat die gaat toeren! Ik kan de liedjes dromen.”

over Percossa
“Het trommelen gaat gepaard met swingende choreografie, de lichaamstaal is energiek, de emoties worden via mimiek en muziek helder maar nooit flauw ingekleurd. Zo zit je voortdurend te kijken naar een aanstekelijk optreden dat de muzikale laag verrijkt met een laag doordacht en goed uitgevoerd spel”

Over Tijgers op de trap:

“De makers van deze muziekvoorstelling voor kinderen vanaf 5 jaar zijn niet over één nacht ijs gegaan. Bij het samenbrengen van muziek, techniek, kostuums, decor, videobeelden en de vertelstem moet enorm veel gerepeteerd, uitgeprobeerd en weggegooid zijn om uiteindelijk tot dit resultaat van wereldklasse te komen. Van al die moeite is tijdens de voorstelling niets te merken, van het plezier des te meer. En of dat allemaal nog niet genoeg is, is er ook een uitgebreid educatief programma”

Het zat sterk in elkaar, had veel vaart, werkte inspirerend, er werd prachtig gezongen, origineel qua muziek, met verve uitgevoerd en het verhaal is een eeuwig durend verhaal, waar kinderen zich altijd in zullen herkennen en bij kunnen wegdromen.

percossa speelt de helden voorstelling voor kinderen

Deze voorstelling is niet meer te boeken.

Maximum aantal bezoekers
School in theater: 500 personen
Vrije voorstelling: 500 personen
Prijs één per dag twee per dag drie per dag
School in theater: € 2900,- € 4500,- € 6000,-
Vrije voorstelling € 2900,- € 4500,- € 6000,-

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten en 9% btw.
Het digitale pr pakket is gratis te downloaden via deze link. Drukwerk wordt verstuurd tegen betaling van 15 euro.

Prijzen gelden voor voorstellingen op dezelfde dag en locatie.

Educatie 
Cultuurbeleving: Deze voorstelling is met name een receptieve theaterervaring. Na deze cultuurbeleving wordt het reflecterend vermogen aangesproken wanneer je aan de slag te gaat met de lesbrief en aansluitende opdrachten. Deze is te vinden op de onze downloadpagina.
Kerndoelen voorstelling: Deze voorstelling sluit aan bij de kerndoelen 55,56 & 34 van tule.slo.nl.
Kerndoelen Lesbrief: Lesbrief sluit aan bij de kerndoelen 34,54,55 van de tule.slo.nl
Aanvullende educatie: Het is altijd mogelijk de voorstelling aan te vullen met verdiepende workshop of lessenreeks.
Planning
Aankomsttijd: 180 minuten
Opbouwtijd: 180 minuten
Afbreektijd: 60 minuten
Speelperiode: september t/m november 2020
Speeldagen: zondag t/m woensdag
Bijzonderheden:
Credits
Tekst & regie: Kiki Jaski
Spel: Sofie Habets & Percossa
Muziek & liedteksten: Jan Groenteman & Percossa
Vormgeving: Sanne Oostervink & Mario Mantel
Foto: Ronald Knapp