De makers van Koning van Katoren zijn terug met een gloednieuw geschreven sprookje. Met prinsessen, trollen, een tovenaar en alle dingen die een sprookje een sprookje maken, maar dan anno 2019.  Dus geen prinsessen die alleen maar schoonmaken en op prinsen wachten, maar zelfstandige dames die het heft in eigen hand nemen. Modern muziektheater met een knipoog, verteld door Jacco de Kraai die zich al zijn hele leven eigenlijk een Postduif voelt.

Het land Bizaar is in de ban van een vloek waardoor er in het land geen liefde meer is. De zwarte koning Schaak en de witte koning Mat zijn alleen maar bezig met oorlog voeren, maar die leidt helemaal nergens toe. Als hun dochters elkaar via social media ontmoeten, hebben ze gelijk een klik. De heldhaftige prinsessen besluiten samen ten strijde te trekken om de vloek te verbreken. Daarvoor moeten ze wel een spannende reis afleggen door donkere bossen en over gevaarlijke zeeën, maar alles voor de liefde!

“Goed gespeeld, de spelers zijn sterk en het verhaal speelt goed in op waar de jongeren van tegenwoordig mee bezig zijn. Pakkend en vlotte voorstelling.”

“Leuke hedendaagse voorstelling met minimale en moderne middelen geschikt voor de leeftijd!”

jonota taal maakt muzikaal theater voor avontuurlijke kinderen en families

Deze voorstelling word niet meer gespeeld

Credits
Concept: Jonata Taal
Regie: Roderick Bredenoord
Spel: Jonata Taal, Laurien van Rijswijk & Lotte Meerdink