Jasper maakt scherpe kleinkunstliedjes voor kinderen. Over vieze woorden die rijmen op stoep, over iedereen moeten zoenen op verjaardagen én over opa en oma missen tijdens de coronacrisis.

Tijdens zijn optredens in theaters of scholen is er veel interactie met de zaal. En dat kan nu ook op afstand: door middel van goodiebags!

Alle kinderen/klassen krijgen een paar dagen voor de voorstelling enveloppen thuisgestuurd, die pas mogen worden opengemaakt tijdens de voorstelling. We openen ze allemaal tegelijk, en in elke envelop zit iets waarmee je mee kunt doen: laten weten of je een liedje leuk vindt bijvoorbeeld, of een kaart inkleuren voor oma.

Zo gebeurt er echt iets bij de kinderen thuis of in de klas, ze zien dat andere kinderen hetzelfde meemaken én Jasper reageert live zoveel mogelijk op wat er gebeurt. Een video kijken, ook al is het live, is altijd een passievere ervaring dan in het theater, maar tijdens deze voorstelling is er echt contact!

“Krachtig, fijne liedjes vol humor, maar altijd met een scherp randje. Heel bijzonder hoe één persoon iedereen kan boeien en meekrijgen.”

Zanger van scherpe en grappige liedjes, waarbij hij zichzelf zeer kundig op de gitaar begeleidt” 

jasper smit speelt door de corona crisis zijn voorstelling straks komt er niemand op mijn feestje via zoom

Deze voorstelling speelde in seizoen 2021-2022 en is niet meer te boeken.

Credits
Spel & concept: Jasper Smit