TG Koek en Ui

Koek & Ui is een nieuw theatergezelschap dat is opgezet door Lotte Middendorp, theatermaakster en actrice. Voorheen maakte ze bij Buro Bannink in samenwerking met Onder het Buro solovoorstellingen voor peuters en kleuters. Een eigen theatergroep stond altijd al op haar verlanglijstje. Zo ontstond Koek & Ui. Samen met Janiek Vreeken speelt ze de voorstelling ‘Van Mij!’, een voorstelling over delen en vriendschap. Met een grote dosis energie, humor en fantasie zorgt Koek & Ui ervoor dat niet alleen de kinderen, maar ook de ouders een lach op hun gezicht hebben tijdens de voorstelling.

Binnenkort is TG Koek en Ui hier te zien

18-7-2019 Van mij!, Koek & Ui
Theater De Lindenberg, Nijmegen
23-7-2019 Van mij!, Koek & Ui
Klein Festijn, Gent
21-8-2019 Van mij!, Koek & Ui
Schouwburgplein Rotterdam, Rotterdam
7-9-2019 Van mij!, Koek & Ui
Stadstheater de Kom, Nieuwegein
10-10-2019 Van mij!, Koek & Ui
Fluxus Podiumkunsten, Zaandam
11-10-2019 Van mij!, Koek & Ui
Fluxus Podiumkunsten, Zaandam
7-11-2019 Van mij!, Koek & Ui
Fluxus Podiumkunsten, Zaandam
8-11-2019 Van mij!, Koek & Ui
Fluxus Podiumkunsten, Zaandam
29-12-2019 Van mij!, Koek & Ui
Natlab, Eindhoven
16-2-2020 Van mij!, Koek & Ui
Theater De Tuin, Leusden
8-3-2020 Van mij!, Koek & Ui
Theater Ludens, Voorburg
19-4-2020 Van mij!, Koek & Ui
Westlandtheater De Naald, Naaldwijk

“De dames van Koek en Ui slagen er met hun eerste productie in een breed publiek te bereiken. Het speelse verhaal, de met finesse uitgewerkte personages worden nooit overbodig grotesk waardoor volwassenen en een heel brede waaier aan leeftijden van kinderen moeiteloos ontroerd, tot denken en tot lachen aangezet worden.Het acteerwerk is heerlijk gedoseerd en de scènografie sprekend en uitgepuurd. Wat wil je nog meer voor een familiepubliek? Bij ons waren ze reeds twee maal te gast en ik kijk al uit naar de volgende productie.”

Johnny De MeyerArtistiek leiding KLEIN FESTIJN

Nieuws & Voorstellingen van TG Koek en Ui

Laden...