TG Koek en Ui

Koek & Ui is een nieuw theatergezelschap dat is opgezet door theatermaakster en actrice  Lotte Middendorp. Voorheen maakte ze bij Buro Bannink in samenwerking met Onder het Buro solovoorstellingen voor peuters en kleuters. Een eigen theatergroep stond altijd al op haar verlanglijstje. Zo ontstond Koek & Ui.

Na de eerste voorstelling ‘Van mij’ is het nu tijd voor de tweede voorstelling ‘Echt wel!’.

Met een grote dosis energie, humor en fantasie zorgt Koek & Ui ervoor dat niet alleen de kinderen, maar ook de ouders een lach op hun gezicht hebben tijdens de voorstelling.

Binnenkort is TG Koek en Ui hier te zien

16-2-2020 Van mij!, Koek & Ui
Theater De Tuin, Leusden
23-2-2020 Van mij!, Koek & Ui
Theater Rotterdam, Rotterdam
28-2-2020 Van mij!, Koek & Ui
Klein Festijn, Gent
8-3-2020 Van mij!, Koek & Ui
Theater Ludens, Voorburg
10-3-2020 Van mij!, Koek & Ui
Cultuurbedrijf NOP, Emmeloord
11-3-2020 Van mij!, Koek & Ui
Cultuurbedrijf NOP, Emmeloord
19-4-2020 Van mij!, Koek & Ui
Westlandtheater De Naald, Naaldwijk
2-5-2020 Van mij!, Koek & Ui
Theaterkerk Wadway, Spanbroek
29-10-2020 Presentatiedag, Koek & Ui
,

Fotografie: Renatea Chede

“De dames van Koek en Ui slagen er met hun eerste productie in een breed publiek te bereiken. Het speelse verhaal, de met finesse uitgewerkte personages worden nooit overbodig grotesk waardoor volwassenen en een heel brede waaier aan leeftijden van kinderen moeiteloos ontroerd, tot denken en tot lachen aangezet worden.Het acteerwerk is heerlijk gedoseerd en de scènografie sprekend en uitgepuurd. Wat wil je nog meer voor een familiepubliek? Bij ons waren ze reeds twee maal te gast en ik kijk al uit naar de volgende productie.”

Johnny De MeyerArtistiek leiding KLEIN FESTIJN

Nieuws & Voorstellingen van TG Koek en Ui