TG Koek en Ui

Koek & Ui is een theatergezelschap dat is opgezet door theatermaakster en actrice Lotte Middendorp. Voorheen maakte ze bij Buro Bannink in samenwerking met Onder het Buro solovoorstellingen voor peuters en kleuters. Een eigen theatergroep stond altijd al op haar verlanglijstje. Zo ontstond Koek & Ui.
Na de voorstellingen ‘Van mij’ en ‘Echt wel!’ is het nu tijd voor de derde voorstelling ‘K(l)eurig’. Met een grote dosis energie, humor en fantasie zorgt Koek & Ui ervoor dat niet alleen de kinderen, maar ook de ouders een lach op hun gezicht hebben tijdens de voorstelling.

Binnenkort is TG Koek en Ui hier te zien

10-6-2021 Echt wel!, Koek & Ui
Stichting Fluxus, Centrum Voor De Kunsten Zaanstad, Zaandam
1-7-2021 Echt wel!, Koek & Ui
CBS Guido de Bres, Baarn
21-11-2021 Echt wel!, Koek & Ui
Kantine Walhalla, Rotterdam
9-1-2022 Echt wel!, Koek & Ui
Theater Ludens, Voorburg
Koek & Ui maakt jeugdtheater voorstellingen met een grote dosis energie, humor en fantasie

Fotografie: Renatea Chede

“De dames van Koek en Ui slagen er met hun eerste productie in een breed publiek te bereiken. Het speelse verhaal, de met finesse uitgewerkte personages worden nooit overbodig grotesk waardoor volwassenen en een heel brede waaier aan leeftijden van kinderen moeiteloos ontroerd, tot denken en tot lachen aangezet worden.Het acteerwerk is heerlijk gedoseerd en de scènografie sprekend en uitgepuurd. Wat wil je nog meer voor een familiepubliek? Bij ons waren ze reeds twee maal te gast en ik kijk al uit naar de volgende productie.”

Johnny De MeyerArtistiek leiding KLEIN FESTIJN

Nieuws & Voorstellingen van TG Koek en Ui