Dagproject

Vrolijke Vrienden Club

Kom erbij! Kom bij onze club! Wij zijn de beste vrienden en van vrienden heb je nooit genoeg, dus kom er bij! 

In het kader van de kinderboekenweek komen wij elke school op z’n kop zetten met een waanzinnig en spetterend dagproject. Een voorstelling vol plezier voor de kinderen en de ouders. Vriendschap vormt de kern van dit dagproject. Welke leuke dingen kan je allemaal doen met je vrienden? Samen kamperen, voetballen, kletsen, lachen, op avontuur. In onze eigen ‘Vrolijke Vrienden Club’ beleven we de leukste avonturen op het podium, dus kom erbij!

‘Vrolijke Vrienden Club’ is een feest voor de hele school. Een team van docenten neemt het over en werkt met de hele school aan een voorstelling. Deze spelen we aan het eind van de dag voor papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, broers, zussen en alle andere geïnteresseerden..
Van kleuters tot groep 8; allen staan op het podium te schitteren! De school ontvangt voorafgaand aan de projectdag een uitgebreid informatiepakket. Daarin staat wat elke klas doet op de dag , welke kostuums meegebracht moeten worden en welke knutselopdracht ze krijgen. Aan elk puntje is gedacht en samen maken we er een dag van om nooit te vergeten!

“We hebben een geweldige dag en voorstelling gehad. De kinderen en de leerkrachten hebben genoten. Ook van de ouders hebben we veel positieve reacties gehad.”

“De leerlingen en de leerkrachten hebben genoten van het Dagproject. De activiteiten waren erg leuk en jullie hebben het heel erg enthousiast gebracht. Top!”

Algemene gegevens

Duur: gehele dag
Aantal deelnemers: max 30 per klas, minimaal 6 klassen
Doelgroep:  gehele school
Kosten: €2000,00 indicatie voor een school met 8 groepen. Specifieke kosten zijn via offerte op te vragen.
Educatie: Lesmap met knutselopdrachten aanwezig.
Bijzonderheden: School moet zorg dragen voor meerderen lokalen om te repeteren, een plek om te spelen, een goede geluidsinstallatie en microfoon. (Kan tegen meerprijs door Buro Bannink geregeld worden.)

Dit project is indien uitgevoerd bij een onderwijsinstelling vrijgesteld van btw.