Uitverkochte voorstellingen

Hoera voor onze samenwerking met WestlandTheater de Naald!

‘Help, ik heb een vlieg ingeslikt’, ‘Hoeveel zou de wereld wegen’ en ‘Brrr’. Een kleine greep uit onze voorstellingen die te zien zijn geweest bij Westland Theater de Naald. Sinds 2015 hebben wij een bijzondere samenwerking met dit theater. Zo besloot het theater terwijl verkoop voor avontuurlijk jeugdtheater terugliep toch samen met ons te investeren in jong theaterpubliek. Samen ontwikkelde we de talentenserie ‘Het kinderkwartet’. Dit jaar zijn de voorstellingen al helemaal uitverkocht! Dat mag natuurlijk gevierd worden!

Al 3 jaar op rij programmeert WestlandTheater de Naald een kinderkwartet met ons. Een viertal voorstellingen door onbekende theatermakers die verspreid over het jaar te zien zijn. Het publiek koopt een kaartje voor de hele serie of voor een losse voorstelling. De serie bestaat uit voorstellingen die tot de verbeelding spreken en de fantasie prikkelen. De serie is een mix tussen jonge talenten en onbekende makers. Speciaal op de zondagochtend kunnen gezinnen met kinderen van 3 tot 7 jaar komen kijken naar theater dat ze nog niet kennen!

Toenmalig jeugdtheaterprogrammeur Wilma en Karin zijn deze serie gestart vanuit de overtuiging dat dit theater te zien moet zijn, ook in een kleine gemeente! Het bleek steeds lastiger om families te verleiden om verder te kijken dan voorstellingen bekend van televisie. Ze wilden een “geloof ons nou maar, dit is altijd goed”-serie aanbieden. Ondertussen heeft Wilma de serie overgedragen aan opvolger Renate Monté die ook grote wensen heeft voor de families in Naaldwijk en omstreken. En er zijn alweer mooie voorstellingen in optie gezet voor seizoen 2019-2020.

Inmiddels is de derde reeks bezig van het kinderkwartet welke we ook wel het ‘talententraject’ noemen. WestlandTheater de Naald heeft met deze serie ingezet op de lange termijn en dat werpt nu haar vruchten af. Dit seizoen zijn alle voorstelling al uitverkocht, ook de voorstelling in mei. Omdat het zo’n groot succes is hebben ze voor meerdere dagen een extra voorstelling bijgeboekt zoals bijvoorbeeld ‘WC Monster’. Enorm trots zijn wij dus op deze samenwerking!

Ook geïnteresseerd om een reeks bij ons te boeken? Neem gerust contact met ons op en dan bekijken we samen wat het beste bij jullie theater past!

“De liefde voor theater is bij mij begonnen toen ik als kleine meid ooit het theater binnenkwam. Jaren later mocht ik zelf mijn eigen kinderen dit magische gevoel meegeven. Samen met Buro Bannink programmeer ik nu de zondagochtendserie met kwalitatief familietheater en iedere keer als ik de glimlachjes en stralende gezichtjes zie, weet ik dat dit de bezoekertjes van de toekomst zijn die weer met hun kinderen gaan komen… Hoe mooi om een traditie door te mogen geven en hier een kleine bijdrage aan te mogen geven.”

No grid was found for: De naald.