Zonder Mouwen

Zonder Mouwen bestaat uit de theatermakers Linda van Denderen en Lesja Sondorp, afkomstig van de Faculteit Theater van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Sinds 2006 zijn zij werkzaam bij diverse theatergroepen en -initiatieven als artistiek kernlid, theatermaker, regisseur, actrice en educatief medewerker. In 2009 besloten zij hun ervaring en kennis te bundelen en een eigen jeugdtheatercollectief te starten.

Zonder Mouwen maakt theater voor kinderen. Aan hen vertelt Zonder Mouwen een verhaal in woord, maar vooral in beeld. Zonder Mouwen belicht thema’s waar kinderen hun eigen verbeelding op los kunnen laten. Zonder Mouwen maakt toegankelijk, stoer jeugdtheater met humor en inhoud. Kenmerkend voor het collectief is de beeldende, fysieke speelstijl en de nauwe samenwerking met andere disciplines.

Zonder Mouwen hecht veel waarde aan de educatie bij haar voorstellingen omdat zij gelooft dat dit de theaterervaring vergroot. De schoolklassen die de voorstelling bezoeken krijgen vooraf een lesbrief toegestuurd. In de lesbrief staat kort beschreven waar de voorstelling over gaat en er staan creatieve opdrachten in voor de klas die aansluiten op het thema van de voorstelling. Scholen kunnen ook een theaterworkshop inkopen.

Binnenkort is Zonder Mouwen hier te zien

zonder-mouwen-logo-featured

Nieuws & voorstellingen

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.