De Nachtdieren

De Nachtdieren is een theatergezelschap dat zich richt op het maken van interdisciplinaire theaterproducties. De voorstellingen bespreken maatschappelijke fenomenen en thema’s die nu met onze doelgroep gedeeld kunnen worden, thema’s met een actueel belang. Deze worden uit de nacht gehaald en op de vloer getoond om je te inspireren, je ogen te openen of om je te verbazen.

Theater is een medium dat middenin de maatschappij hoort te staan en De Nachtdieren gelooft in de kracht van de ontmoeting tussen publiek en podiumkunstenaars. Het samenkomen om naar een verhaal te luisteren, een verhaal dat zich midden in de samenleving afspeelt, waar iedereen mee te maken heeft. Dit doet De Nachtdieren door krachten te bundelen. Mimespelers, dansers, acteurs, regisseurs, technici, productieleiders en scenografen werken vanuit een visie op hun vakgebied en met passie aan de voorstellingen van De Nachtdieren.

Binnenkort is De Nachtdieren hier te zien

4-1-2020 Koning van Katoren , Nachtdieren
Strandtheater Houten Kaap, Ouddorp
12-1-2020 Koning van Katoren , Nachtdieren
Podium Mozaïek, Amsterdam
13-1-2020 Koning van Katoren , Nachtdieren
Podium Mozaïek, Amsterdam
14-1-2020 Koning van Katoren , Nachtdieren
Podium Mozaïek, Amsterdam
19-1-2020 Koning van Katoren , Nachtdieren
Jeugdtheater Harderwijk, Harderwijk
10-2-2020 Koning van Katoren , Nachtdieren
Spektakel Zwijndrecht, Zwijndrecht
11-2-2020 Koning van Katoren , Nachtdieren
Spektakel Zwijndrecht, Zwijndrecht
Logo de nachtdieren

“Koning van Katoren is een voorbeeld van hoe indrukwekkend een voorstelling kan zijn zonder opschmuk en grote decors. Kinderen hebben nog een grote fantasie en hebben niet veel nodig. Binnen no time zat je in het verhaal en zag je alles wat er fysiek niet was toch voor je.”

Olga Klöne Theater Twee Hondjes

Voorstellingen van De Nachtdieren