tg Graasland

Brrr

Een humoristisch verhaal vol nieuwsgierige pinguïns, koude neuzen en sneeuw… heel veel sneeuw.

Een Eskimo, helemaal alleen op de poolcirkel. Zijn iglo als een koud huis vol warmte. De ijspegels laten iedere dag een weemoedig deuntje horen, maar zowel dat lied als de kou deren hem niet. Hij heeft het goed zo. Totdat hij bij het ijsvissen een verkleumde man naar boven hengelt. Dit zet hun beide werelden op z’n kop.
Tg Graasland is een nieuwe naam aan het jeugdtheater-firmament, maar bestaat uit de twee ervaren theatermakers Emiel de Jong (cabaretduo Schudden) en Harold Schraven. Zij hebben van ‘Brrr’ een nagenoeg tekstloze, zeer beeldende, erg grappige en muzikale voorstelling gemaakt.

‘Brrr’ is een warme voorstelling over de gewenning om alleen te zijn en het dilemma om je aan te passen. Wat als je elkaar denkt te snappen, maar elkaar toch niet begrijpt?

Deze voorstelling speelde in seizoenen 2016-17, 2017-18 en 2018-19. Nu speelt ‘Brrr’ enkel op nog op aanvraag. Dit houdt in dat de voorstelling bij een grotere boeking kan worden hernomen. Voor een enkele speelbeurt kan deze enkel bij een extreem hoge uitzondering gespeeld worden. 

Brrr
“Tg Graasland brengt met ‘Brrr’ een allesomvattende en geloofwaardige voorstelling waarin iedere gebeurtenis nieuwsgierig maakt naar het volgende (onverwachte) moment, of je nu 3 of 31 bent. Humoristische slapstick waar je in meegaat. De gelaagdheid is sterk. Kinderen leren dat je lief moet zijn voor elkaar ook als je anders bent of de ander niet kent.”

Brrr
“BRRR, mijn topper van de presentatiedag.”

TG-Graasland-Brrr-Poster-groot-jeugdtheater

Algemene gegevens

Deze voorstelling speelt enkel op aanvraag. Dit houdt in dat de voorstelling bij een grotere boeking kan worden hernomen. Voor een enkele speelbeurt kan deze enkel bij een extreem hoge uitzondering gespeeld worden. 

Credits
Spel & concept: Emiel de Jong (Schudden), Harold Schraven
Fotografie: Floris Heuer & Richard Smits