tg Graasland

Dag Meneer van Dalen

Een zeer geestige en magische familievoorstelling (6+ en 60+) over het omhelzen van het leven en het loslaten daarvan. Een voorstelling vol verrassingen, doorspekt met humor en mooie vondsten. Je hebt nog nooit zo hard gelachen om het zeggen van vaarwel. 

Meneer van Dalen woont alleen in zijn huisje aan een drukke straat. Wanneer hij binnen is en zijn deur sluit, heeft hij de rust om in zijn eigen wereld te duiken. Hij droomt weg bij de gedachte dat hij ooit eens zal varen op open zee. Maar Meneer van Dalen is oud, zo oud dat niemand precies meer weet hoe oud hij is. Dus hij moet opschieten met zijn wens, voor het te laat is. Of is het al te laat? Meneer van Dalen weet niet dat dit een bijzondere dag gaat worden, waar zomaar eens een wonder zou kunnen gebeuren…

Net als de voorgaande succesvoorstelling ‘Brrr’, is ook ‘Dag meneer Van Dalen’ geheel in de traditie van tg Graasland: fysiek, visueel en nagenoeg tekstloos familietheater vol (live) muziek en humor. Een voorstelling die je op alle vlakken zal raken.

Brrr
“Tg Graasland brengt met ‘Brrr’ een allesomvattende en geloofwaardige voorstelling waarin iedere gebeurtenis nieuwsgierig maakt naar het volgende (onverwachte) moment, of je nu 3 of 31 bent. Humoristische slapstick waar je in meegaat. De gelaagdheid is sterk. Kinderen leren dat je lief moet zijn voor elkaar ook als je anders bent of de ander niet kent.”

Joriene Blom Zakelijk leider, Zomerterras & Inne

Brrr
“Brrr, mijn topper van de presentatiedag.”

Janneke Everaars De Nieuwe Bibliotheek

Algemene gegevens

Duur: 50 minuten
Speeloppervlakte: 7 x 7 x 4 meter
Aankomsttijd: 180 minuten
Opbouwtijd: 180 minuten
Afbreektijd: 75 minuten
Speelperiode: gehele seizoen
Speeldagen: hele week
Educatie: lesbrief, aanvullende workshop of lessenreeks mogelijk
Bijzonderheden:
Maximum aantal bezoekers
Op school: 150 personen
School in theater: 200 personen
Vrije voorstelling: 300 personen
Prijs één per dag twee per dag
Op school: € 895,- € 1200,-
School in theater: € 950,- € 1400,-
Vrije voorstelling € 1050,- € 1500,-

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten en 6% btw.
Prijzen gelden voor voorstellingen op dezelfde dag en locatie

Credits
Spel & concept: Emiel de Jong, Harold Schraven
Fotografie: Richard Smits