Worden wat je wil

Toffetheatertips voor de kinderboekenweek 2021

Aankomende oktober staat weer in het teken van de kinderboekenweek! Wij hebben er dit jaar extreem veel zin in omdat het thema zich perfect leent voor een geweldige voorstelling. Het gaat dit jaar over ‘Worden wat je wil’.

Je kunt zo veel worden als je later groot bent! Ober, activist, campingeigenaar, kantoormedewerker, operazanger, piraat. Je kunt zelfs alles verkopen en gaan wonen in een bus… Hoe help je kinderen daarover na te denken? ‘Worden wat je wil’ is het thema van de kinderboekenweek 2021 en dat kun je helemaal tot leven laten komen met onze voorstellingen. Alle voorstellingen over beroepen en identiteit sluiten hier perfect bij aan!

Denk bijvoorbeeld aan de speelse voorstelling ‘Een ober van niks’ van Jansen en De Boer, gebaseerd op het gelijknamige boek! Daarin ontdekt een ober dat hij wellicht geen goede ober is maar misschien wel een fantastische clown. De voorstelling heeft ook een voorleesversie. Deze kan gespeeld worden als de theaters in oktober nog niet helemaal open kunnen.

Wil je liever in de wereld van een campingeigenaar, een hotel of piraten duiken? Of kinderen inspireren vanuit, jawel dat kan, een kantoor? Bij dezen zetten wij de leukste kinderboekenweektips op een rijtje!

theater workshop lessen op school Worden wat je wil Kinderboekenweek 2021 thema

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.