Onder het Buro

Grote BroerZus Festival

Vrolijke muzikanten, een heuse speeltuin, knutsel- en speelplekken om zelf te ontdekken en hele grappige, bijzondere en spannende voorstellingen. Dat alles -en nog veel meer- mag je verwachten als je naar het Grote BroerZus Festival komt.

Dompel je samen met papa, mama, opa, oma, oom of tante onder in de wereld van theater met het Grote BroerZus Festival. Een stoer, speels en spannend festival voor de hele familie voor kinderen van vier tot tien jaar. Met leuke voorstellingen in de theaterzalen en een uitgebreid programma dat non-stop doorgaat in de foyer. Een festival voor het hele gezin, dus ga vooral met je broer, zus, neefje, nichtje, buurjongen of buurmeisje mee naar het theater!

Elk festival bestaat uit drie voorstellingen. Eén geschikt voor peuters & kleuters, één voor kinderen vanaf zes jaar en één geschikt voor de hele familie. Daarnaast nemen we een speeltuin mee die geschikt is voor alle kinderen . We richten ons altijd op een brede doelgroep zodat de hele familie zich thuis voelt in jouw theater!

Warme Wiebel Wintertenen

“Vanmorgen een geweldige voorstelling van Susan en Rosanne gezien: Warme wiebel wintertenen. Heerlijke liedjes. Rosanne en Susan speelden vanwege grote belangstelling in onze zaal i.p.v. in de foyer en met groot succes. De hele zaal was enthousiast, je kon echt niet merken dat ze normaal in een kleinere setting spelen. Alleen het meedoen van de kinderen met bewegingen is natuurlijk wat lastiger, als je zo tussen de banken staat waar je nog niet eens bovenuit komt. Maar ik denk: ze zijn echt goed voor de kleine en middenzalen, laat ze als de wiedeweerga een CD opnemen en je hebt de opvolgers van Dirk Scheele!”

Warme Wiebel Wintertenen
“De stemmen en liedjes van deze dames zijn betoverend.”

Nog lang niet moe
“De kinderen zaten er helemaal in. Aan het einde op hun tenen het lokaal uit omdat Lotte eindelijk sliep.”

Nog lang niet moe
“Lotte die ‘Nog lang niet moe’ speelt is fantastisch, zij houdt de kinderen er echt bij en is een hele leuke speler.”

Algemene gegevens

Duur: dagdeel
Speeloppervlakte: diverse locaties met diverse speeloppervlaktes
Aankomsttijd: 210 minuten
Opbouwtijd: 180 minuten
Afbreektijd: 90 minuten
Speelperiode: gehele seizoen
Speeldagen: hele week
Educatie: geen school aanbod
Bijzonderheden:
Maximum aantal bezoekers
Vrije voorstelling: +/-400 personen
Prijs één dagdeel twee dagdelen
Garantie, daarna 80/20 € 3000,- € 4500,-

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten en 6% btw.
Prijzen gelden voor voorstellingen op dezelfde dag en locatie

Credits
Productie: Marloes Damen
Illustratie: Roy Korpel
Fotografie: Floris Heuer
Video: Martijn Ek