Hiep hoera voor Jeroen, want

Jeroen Schipper wint Willem Wilminkprijs!

Spotify draait overuren de laatste dagen op kantoor. De grappige en aanstekelijke liedjes van Jeroen Schipper en de eerlijke liedjes met een vlijmscherp randje van Jasper Smit kwamen uit de boxen! Heerlijke nummers zijn het, niet gek dus dat beide mannen genomineerd waren voor de Willem Wilminkprijs voor het beste kinderlied van 2019. Zaterdag 13 april was de spannende ontknoping. Niet alleen voor Jeroen en Jasper, maar ook wij hebben onze nagels afgebeten..

Hiep hiep hoera voor Jeroen Schipper! Want hij ging er met de winst vandoor en wij zitten hier enorm trots te wezen!

Hoe trots kun je zijn! Toen de nominaties bekend werden gemaakt gloeiden we al van trots, maar nu Jeroen Schipper de prijs gewonnen heeft en hij dat samen met Jasper vierde… Wij vinden het helemaal geweldig!

Ook het juryrapport hebben we jubelend gelezen. Dit schreven ze namelijk over het winnende nummer ‘Kijk eens wat ik kan!’ van Jeroen: “Het idee voor het lied is origineel en met veel vakmanschap uitgewerkt. De tekst loopt, rijmt en verrast en de muziek ondersteunt het vrolijke circusspektakel van spectaculaire kinderkunsten. (…) Een goed gedicht wat een hele mooie boodschap heeft: je hoeft geen acrobaat te zijn om speciaal te zijn. Het gedicht is voor alle leeftijden. Met het liedje erbij is het gedicht nog leuker en wordt het al helemaal swingend!”

Gefeliciteerd Jeroen, dik verdiend!

Benieuwd naar het hele juryrapport van Jeroen en Jasper? Die vind je hier!

Jeroen Schipper wint de Willem Wilminkprijs voor beste kinderlied van 2019 wij zijn super trots