Jeroen Schipper

Ken je de liedjes van Jeroen Schipper nog niet? Dan is het de hoogste tijd om daar verandering in te brengen! Jong en oud zingt uit volle borst mee met de grappige en aanstekelijke liedjes van Jeroen. De muziek swingt de pan uit. Samen met zijn Boegiemanband zorgt Jeroen bij elk optreden dat het hele publiek mee danst en lachend de zaal uitgaat. De liedjes sluiten perfect aan op de belevingswereld van kinderen en de muziek is voor ouders een fijne afwisseling. Eindelijk een keer een cd die van de hele familie in op repeat mag!

Jeroen Schipper is een muziekdocent die eerst van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt. Vervolgens van zijn beroep zijn passie. En nu van zijn passie theatershows.

De theaterconcerten van Jeroen zijn gebaseerd op de liedjes die hij in zijn werk als muziekleraar schrijft en op scholen uitprobeert. De liedjes kenmerken zich door originaliteit, kwaliteit, gevarieerdheid, humor en interactie.

Jeroen neemt plezier in muziek serieus. Dat is ook de reden dat hij op het podium begeleid wordt door een band van topmuzikanten. Samen met zijn muzikale vrienden zorgt Jeroen voor een muzikaal feestje dat de kleine bezoekertjes nooit meer zullen vergeten!

Binnenkort is Jeroen Schipper hier te zien

5-5-2018 Swingen als een kangoeroe, Jeroen Schipper
Theater De Lindenberg, Nijmegen
16-5-2018 HoeHaa!, Jeroen Schipper
OBS De Nieuwe Wereld, Purmerend
18-5-2018 Chocokrokodil, Jeroen Schipper
Gertrudisschool, Utrecht
2-6-2018 , Jeroen Schipper
Rock'n Romper, Utrecht
23-6-2018 , Jeroen Schipper
Reuring Festival, Purmerend
14-7-2018 Papa Gaai ging fietsen, Jeroen Schipper
Gentse Feesten, Gent
14-7-2018 Papa Gaai ging fietsen, Jeroen Schipper
Gentse Feesten, Gent
2-12-2018 Swingen als een kangoeroe, Jeroen Schipper
Theater De Willem, Papendrecht

“Tijdens de presentatiedag van Buro Bannink en op het bevrijdingsfestival Zwolle heb ik Jeroen Schipper met band gezien. Ze spelen een vriendelijk en gezellig popconcert voor de jongere kinderen. Wat mij opviel was vooral de rust, kundigheid en de fijne sfeer. De liedjes zitten erg goed in elkaar en de kinderen waren allemaal betrokken. De meneer met de basgitaar is een mooie verschijning en Jeroen en de zangeres zijn erg vriendelijk en toegankelijk voor de kinderen. De liedjes spreken erg tot de verbeelding en er is veel ruimte om mee te doen. Vooral op het laatst mondt het concert uit tot een feestje! Bravo!”

Jon van den Elsen zanger Hippe Gasten

Nieuws & voorstellingen