Tg Graasland valt in de prijzen!

‘Wachten op Kado’ wint prijs van de kinderjury op kindertheaterfestival Spekken

Het is weer bijna tijd voor kindertheaterfestival Spekken in Gent. De volgende editie vindt plaats van 15 t/m 19 april. Wist je dat tg Graasland al twee keer de prijs van de kinderjury heeft gewonnen? Afgelopen jaar viel ‘Wachten op Kado’ in de prijzen in de categorie beste kleutervoorstelling. Eerder wonnen ze deze zelfde befaamde taart van spekjes al voor de voorstelling ‘Brrr’. Gefeliciteerd tg Graasland! 

Afgelopen kerstvakantie speelde ‘Wachten op Kado’ van tg Graasland en ‘Help, ik heb een vlieg ingeslikt!’ van Mark van Vliet op het kindertheaterfestival Spekken. Over beide voorstellingen was de kinderjury razend enthousiast. Ze kregen beiden alleen maar hoge scores van 4 en 5 sterren van de kinderen. Hoewel ze bijna niet konden kiezen kon er maar één de winnaar zijn! De prijs ging uiteindelijk naar ‘Wachten op Kado’.

De kinderen waren met name onder de indruk van het innovatieve decor van tg Graasland. Het decor is ontworpen en gemaakt door Rutger Buiter die ook meespeelt in de voorstelling. De kinderen geven aan verrast te zijn en dat ze zich blij voelden tijdens de voorstelling. Bij de voorstelling van Mark van Vliet voerde humor de boventoon. De kinderen vonden het grappig maar ook de klassieke muziek konden ze waarderen!

Twee dikke aanraders dus volgens de Vlaamse kinderen! Ben je nog op zoek naar een 4+ voorstelling (voor Vlaanderen)? De Vlaamse kinderen tippen dus ‘Wachten op Kado’ en ‘Help ik heb een vlieg ingeslikt!’.

Graasland wint de prijs van de kinderjury voor hun voorstelling Wachten op Kado bij Spekken 2019
Het jury rapport van de kinderjury van Spekken voor de voorstelling Wachten op Kado

Voorstellingen van TG Graasland

No grid was found for: TG Graasland.

Voorstellingen van Mark van Vliet