Wat was het een mooie dag… maar er komt er nog één!

NAGENIETEN VAN ONZE PRESENTATIEDAG

Op vrijdag 25 oktober vond onze eerste presentatiedag voor seizoen 2020-2021 plaats en wat hebben we genoten! We zijn het experiment aangegaan om de presentatiedag in de herfstvakantie te organiseren met vrij publiek in plaats van schoolklassen. We waren blij met de mooie voorstellingen en enthousiaste reacties. Wij genieten volop na van afgelopen presentatiedag, maar kijken stiekem ook al uit naar de volgende in januari. We hopen jullie daar ook (weer) te zien!

Onze fotograaf Froukje Klop maakte prachtige foto’s van de dag in oktober. Je vind ze hier onderaan het bericht, zo kunnen we samen nagenieten.
De presentatiedag gemist? Op 20 januari 2020 is de volgende alweer, maar deze editie zijn we weer in DE KOM in Nieuwegein te vinden. Je kunt je nog inschrijven voor de volgende editie! Als je in oktober wel geweest bent ben je natuurlijk ook weer van harte welkom, want er zullen weer hele andere voorstellingen te zien zijn. Hopelijk zien we je daar!

Benieuwd naar wat er allemaal te zien is in januari? Via deze link vind je het schema voor de presentatiedag in januari.

presentatiedag voorspeeldag van Buro Bannink