Wat wordt het beste kinderlied van 2021?

Jasper Smit & Jan Groenteman genomineerd voor de Willem Wilminkprijs 2021!

Woehoeeee! Een lichtpuntje in deze roerige tijden. Een klein dansje op het bureau en een taartje is wel op zijn plaats. Jasper Smit en Jan Groenteman zijn namelijk genomineerd voor de Willem Wilminkprijs 2021!

In 2019 ging Jeroen Schipper er met de felbegeerde de titel vandoor. Zou dit jaar weer iemand uit het team van Buro Bannink in de prijzen vallen? Naast Jan en Jasper zijn ook Jurrian van Dongen, Gertjan Schreuder en Typhoon genomineerd.

Op 18 april zal de vakjury de prestigieuze prijs online uitreiken. Jan Groenteman is genomineerd met zijn lied ‘Boem Pats Kledder en Boink‘ en Jasper Smit met zijn nummer ‘Dan ben jij mijn vriend niet meer‘. Wist je dat je dit jaar ook zelf kunt stemmen? Tot 16 april kun je je stem uitbrengen op jouw favoriete liedje via deze link!

De voorstellingen van beide heren zijn volgend seizoen hopelijk weer volop te zien voor scholen en in theaters! Wist je dat Jan Groenteman de muziek maakte voor de voorstelling Meesters van de Tijd van Theater Jaski? Wij kunnen je vertellen, die liedjes blijven de rest van de dag in je hoofd! Jasper speelt zelf zijn voorstellingen ‘Straks komt er niemand op mijn feestje‘, ‘Ik heb een heel vies woord geleerd, dat woord dat rijmt op stoep‘ én er komt een nieuwe voorstelling aan namelijk, ‘Ja maar dat is niet eerlijk‘.

We duimen voor jullie mannen!

Jan Groenteman

Jasper Smit