Voorproeven seizoen 2017-2018

Wow! Wat een presentatiedag!

Maandag 23 januari vond in Het Huis Utrecht onze tweede presentatiedag voor seizoen 2017-2018 plaats. Het was een dag vol enthousiaste programmeurs, mooie voorstellingen en veel gezelligheid. En een recordaantal aanmeldingen! Kortom: een succes!

De weken voor de presentatiedag waren voor ons erg spannend, want de aanmeldingen bleven binnenstromen. Geweldig natuurlijk, maar een hoop gepuzzel en geschuif om te zorgen dat al die mensen toch naar de juiste voorstellingen konden en om te zorgen dat onze bezoekers zo min mogelijk last hadden van de drukte. Maar het is gelukt! Een recordaantal aanmeldingen en toch liep alles gesmeerd. Dit mede danzij de inzet van onze vrijwilligers, gezelschappen en medewerkers van Het Huis Utrecht. Iedereen enorm bedankt!

Gezelschappen
Maar niet alleen wij hadden spannende weken. Wat dacht je van onze gezelschappen? Velen speelden hun nieuwe voorstelling voor het eerst voor publiek. Gelukkig ging alles goed (we hadden ook niet anders verwacht) en gezien de enthousiaste reacties van de bezoekers kunnen we wel concluderen dat alle nieuwe voorstellingen goed ontvangen zijn.

Even nagenieten
Hieronder vind je het fotoverslag van onze fotograaf Floris Heuer. Hij heeft weer prachtige plaatjes geschoten, dus nagenieten maar!