Kom weer genieten van al het moois voor het nieuwe seizoen!

Presentatiedag aanbod 2018-2019

Onze eerste presentatiedag voor seizoen 2018-2019 zit er inmiddels op. Wat was het een heerlijke dag! Mooie voorstellingen, fijne mensen en hele leuke en enthousiaste reacties. En een hele mooie nieuwe locatie: Theater De Kom in Nieuwegein. Heb je deze dag moeten missen? Niet getreurd! Foto’s volgen namelijk nog en… er komt een herkansing. Namelijk op maandag 22 januari 2018 in het Rotterdamse Maaspodium! Lees hieronder meer over de dag en schrijf je in via de knop hiernaast. Hopelijk tot dan!

Maandag 22 januari 2018 – Maaspodium in Rotterdam

Maandag 22 januari nodigen we je uit om naar het Maaspodium in Rotterdam te komen. Vanaf 9.30 uur zie je o.a. de nieuwe voorstelling van Theatergroep Fien, genaamd ‘Wakker!’. Ook Wie Walvis en Heer Otto spelen op deze dag hun nieuwe voorstellingen ‘Waar de wind woont’ en ‘Ridder Florian’ (4+). Maar ook op deze dag is er veel meer te zien en te beleven, dus hou onze site en onze social media vooral in de gaten!

Ken je het Maaspodium nog niet? Kijk dan vooral even op de website. Adres is St. Jobsweg 3, 3024 EH in Rotterdam. Het Maaspodium is goed te bereiken vanaf Centraal Station Rotterdam met tram 8 richting Spangen, halte Pieter de Hoochweg. Vanaf de halte zie je het Maaspodium en is het nog enkele minuten lopen. Je kunt vanaf Centraal Station ook de metro nemen richting De Akkers of Slinge. Overstappen op station Beurs en daar de metro richting Schiedam nemen. Uitstappen bij metrostation Coolhaven, de brug oversteken rechtdoor lopen naar de Westzeedijk. Daar zie je het Maaspodium links aan de overkant van de weg liggen. Vanaf metrohalte Coolhaven is het Maaspodium 10 minuten lopen.
In het Lloydkwartier is er bijna altijd voldoende parkeergelegenheid. In de straten rondom het Maaspodium is het betaald parkeren. Let op: je kan hier uitsluitend kenteken parkeren. Je voert het kenteken van de auto in, bepaalt de parkeertijd en betaalt met pin of creditcard. Een parkeerkaartje achter de voorruit leggen is niet meer nodig. In plaats van betalen bij een parkeerautomaat kan je ook gebruik maken van je mobiele telefoon. Het is niet mogelijk om met muntgeld of chipknip te betalen. Je kan ook gebruikmaken van parkeergarage Q-Park Schiecentrale op enkele minuten lopen van het theater. Hier kan je betalen met pinpas, chipknip of creditcard.