Kom weer genieten van al het moois voor het nieuwe seizoen!

Presentatiedagen aanbod 2018-2019

Het is zomer, dus het lijkt allemaal nog zo ver weg. Maar theaterseizoen 2018-2019 komt er toch echt een keer aan. En dus ook onze presentatiedagen! En voor de mensen die dat nog niet wisten: dat zijn twee van onze favoriete dagen van het jaar. Ook deze keer kun je zowel in november als in januari genieten van het nieuwe aanbod van onze gezelschappen, bijkletsen onder het genot van hapjes en drankjes en gewoon een hele gezellige dag hebben. Wat wel anders is, is de locatie. Van Utrecht verhuizen we naar Nieuwegein en Rotterdam. Want verandering, daar houden wij ook van! Hieronder stellen we je alvast even voor aan de nieuwe locaties en vertellen we je meer over de bereikbaarheid van beide theaters. En je kunt je ook alvast aanmelden via de knop hiernaast. Dus zet die maandag 13 november 2017 en maandag 22 januari 2018 alvast in je agenda en houd onze website, social media en nieuwsbrieven in de gaten voor meer informatie. Want geloof ons: dit wil je niet missen!

Maandag 13 november 2017 – De Kom in Nieuwegein

Maandag 13 november ben je vanaf 9.30 uur van harte welkom in De Kom in Nieuwegein. Je ziet daar o.a. ‘Romeo & Julia en Layla & Majnun’ (8+), de nieuwe van Theatergroep Witte Raaf. Tg Graasland speelt ‘Dag meneer van Dalen’ (6+), Mark van Vliet brengt zijn nieuwe voorstelling ‘De reuze dwerg die een kopje kleiner wil zijn‘ (4+) en Theater WEI speelt ‘Hoe Mieke Mom haar maffe moeder vindt‘ (7+). Maar er is die dag veel meer te zien. We houden je op de hoogte!

Benieuwd naar De Kom? Kijk dan gerust alvast even rond op de website van het theater. Adres is Stadsplein 6, 3431 LZ in Nieuwegein. Het theater is goed bereikbaar met het openbaar vervoer met de sneltram vanuit Utrecht, IJsselstein en Nieuwegein-Zuid. Alle trams stoppen bij halte Stadscentrum Nieuwegein en de tram tussen Nieuwegein-Zuid en Utrecht stops tevens bij halte Merwestein. Streekbus 74 (Utrecht-Vianen) en streekbus 77 (Utrecht- Nieuwegein Zuid) stoppen beide bij halte Stadscentrum Nieuwegein en halte Stadshuis. Vanaf halte Nieuwegein Stadscentrum of vanaf De oude Kom loop je via winkelcentrum Cityplaza in ongeveer vijf minuten naar De Kom aan het Stadsplein.
Ook met de auto is het theater goed bereikbaar. Herkent je navigatiesysteem het relatief nieuwe Stadsplein niet, dan kun je als alternatief het adres van het politiebureau invoeren: Schakelstede 75. Bij Parkeergarage Theater gelden extra voordelige parkeertarieven. De eerste twee uur betaal je € 1,10 per uur en daarna € 2,10 per uur. Bij de nabijgelegen Parkeergarage Stadshuis betaal je altijd € 2,10 per uur. Bij de horeca-uitgiftepunten van De Kom zijn voor beide parkeergarages uitrijkaarten te koop voor € 5,00. Een uitrijkaart is voordelig als je langer dan 3,5 uur geparkeerd staat in Parkeergarage Theater of 2,5 uur in Parkeergarage Stadshuis.

 

Maandag 22 januari 2018 – Maaspodium in Rotterdam

Maandag 22 januari nodigen we je uit om naar het Maaspodium in Rotterdam te komen. Vanaf 9.30 uur zie je o.a. de nieuwe voorstelling van Theatergroep Fien, genaamd ‘Wakker!’. Ook Wie Walvis en Heer Otto spelen op deze dag hun nieuwe voorstellingen ‘Waar de wind woont’ en ‘Ridder Florian’ (4+). Maar ook op deze dag is er veel meer te zien en te beleven, dus hou onze site en onze social media vooral in de gaten!

Ken je het Maaspodium nog niet? Kijk dan vooral even op de website. Adres is St. Jobsweg 3, 3024 EH in Rotterdam. Het Maaspodium is goed te bereiken vanaf Centraal Station Rotterdam met tram 8 richting Spangen, halte Pieter de Hoochweg. Vanaf de halte zie je het Maaspodium en is het nog enkele minuten lopen. Je kunt vanaf Centraal Station ook de metro nemen richting De Akkers of Slinge. Overstappen op station Beurs en daar de metro richting Schiedam nemen. Uitstappen bij metrostation Coolhaven, de brug oversteken rechtdoor lopen naar de Westzeedijk. Daar zie je het Maaspodium links aan de overkant van de weg liggen. Vanaf metrohalte Coolhaven is het Maaspodium 10 minuten lopen.
In het Lloydkwartier is er bijna altijd voldoende parkeergelegenheid. In de straten rondom het Maaspodium is het betaald parkeren. Let op: je kan hier uitsluitend kenteken parkeren. Je voert het kenteken van de auto in, bepaalt de parkeertijd en betaalt met pin of creditcard. Een parkeerkaartje achter de voorruit leggen is niet meer nodig. In plaats van betalen bij een parkeerautomaat kan je ook gebruik maken van je mobiele telefoon. Het is niet mogelijk om met muntgeld of chipknip te betalen. Je kan ook gebruikmaken van parkeergarage Q-Park Schiecentrale op enkele minuten lopen van het theater. Hier kan je betalen met pinpas, chipknip of creditcard.

Een greep uit onze voorstellingen