Tromgeroffel graag, want hier is hij dan echt…

Supertrots op onze nieuwe brochure voor seizoen 2021-2022

Jullie zullen nog een week geduld moeten hebben voor de brochure bij je op de mat valt maar wij zijn zo enthousiast dat we hem graag alvast digitaal met jullie delen. Ondanks alle tegenslagen van afgelopen jaar hebben onze makers nog tal van inspirerende ideeën voor de toekomst. Wij wensen je heel veel leesplezier!

Nieuw! Interactieve brochure met video’s en links

Je kunt de digitale brochure op twee manieren bekijken: download hem zelf via de blauwe knop rechts, óf geniet van de interactieve brochure met alle relevante links en video’s op Issuu.

Omdat het op dit moment wat lastiger is om naar het theater te gaan, hebben we het voor seizoen 2021-2022 wat grootser aangepakt. In de digitale brochure vind je links naar websites en socials van gezelschappen, alle relevante links naar meer informatie op onze eigen site, en – last but not least – je bekijkt direct trailers en pitches van voorstellingen! De inhoudsopgaves zijn ook interactief: je klikt meteen door naar de juiste pagina. Veel leesplezier en klikken maar!

Klik hieronder om de interactieve brochure te bekijken

Bekijk hier alvast een voorproefje van een nieuw gezelschap: De Hete Brij! Zij maken een talkshow voor kinderen, geheel coronaproof!