Corona gooit weer roet in het eten? Krulmuziek heeft de oplossing:

Het Potten & Pannen Concert van Krulmuziek

Gelukkig mogen de theaters weer open! Weliswaar met maar 30 bezoekers maar het doet ons goed om te zien dat veel theaters het aandurven. Diverse theatergezelschappen denken met jullie mee en ontwikkelde speciale coronaproof concerten en voorstellingen! Zowel digitale mogelijkheden als het gebruik van meerdere zaaltjes komen aan bod. Ben jij nog op zoek naar een coronaproof jeugdtheater voorstelling? Lees dan snel verder want wij hebben ook een speciale aanbieding voor jou!

Potten & Pannen

Krulmuziek speelt klassieke concerten voor de allerkleinsten! Kinderen zijn supervrij om rond te bewegen en mee te doen met het concert. COVID-19 maakt dat een stuk lastiger, maar daar heeft Krulmuziek wat op gevonden. Wat als de kinderen nou hun eigen potten en pannen meenemen? Dan kunnen ze alsnog lekker meedoen! Normaal is Krulmuziek een kwartet, maar in dit speciale Potten & Pannen Concert zullen ze zich verdelen over 2 locaties en spelen ze in wisselende samenstelling voor een kleine groep kinderen en ouders hun prachtige klassieke muziek. Ben je nieuwsgierig naar het concert? Hier vind je alle informatie.

Krulmuziek heeft voor dit plan een subsidie mogen ontvangen en daarom mogen wij de eerste 10 programmeurs een korting bieden van 15%! Ben je geïnteresseerd in dit concert? Stuur dan een mail naar info@burobannink.nl met de code KRUL15 en wie weet boek jij het concert met 15% korting. Let op, wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Meer coronaproof oplossingen

Op zoek naar een soortgelijke voorstelling maar dan voor oudere kinderen? Heer Otto maakten een carrouselvoorstelling van Piraten van Kamer 16! Of liever een digitale voorstelling? Bekijk dan de voorstelling Hemd van je live! eens of de ZOOM-voorstelling van Jasper Smit.