Bekijk hier uitvoerig ons nieuwe aanbod

Hoera! Het nieuwe aanbod staat online

Eind augustus viel onze nieuwe brochure op de deurmat. Het kostte ons vele kopjes koffie, enkele zweetdruppels en een flinke dosis inspiratie en… voilà! Het resultaat hebben jullie hopelijk al in jullie handen gehad! We zijn trots op het aanbod voor 2020-2021 en hopen jou te inspireren. Inmiddels is het aanbod op onze website te vinden en is de brochure ook digitaal te bekijken.

Heb je de brochure niet ontvangen en wil je hem liever vast houden? Mail dan naar nikki@burobannink.nl en dan komt er zo snel mogelijk een exemplaar jouw kant op!

Laat je inspireren…

VERNIEUWEN MOET JE DOEN!

Wist je dat je cellen in je lichaam vernieuwen? Dat al je cellen in je lijf worden afgebroken en weer opnieuw opgebouwd worden? Dat je lijf in zeven jaar eigenlijk een heel nieuw lichaam gebouwd heeft? Daarom hebben we het vaak over de cyclus van zeven jaar in het leven.

Wist je ook dat Buro Bannink nu zeven en een half jaar bestaat? Dat er dus geen cel in mijn lijf is die weet hoe het is om voor een baas te werken. Geen cel die niet constant met jeugdtheater bezig is geweest. Geen cel die weet hoe het is zonder Buro Bannink te functioneren. Geen cel die (beroepsmatig) ooit iets anders was dan impresario en directeur.

In die jaren is er ontzettend veel veranderd. Ik ben gestart als broekie met een visie, super veel passie en een heleboel bluf. Gewoon omdat het zo op mijn pad kwam. Gelukkig ben ik de passie niet verloren. Heeft de visie alleen maar meer body en inhoud gekregen. Maar heeft de bluf door de ervaring plaats gemaakt voor kennis en kunde. Ik kan ondertussen stellen dat we niet meer weg te denken zijn in het veld van jeugdtheater en daar ben ik met al mijn cellen best trots op!

Zoals cellen veranderen en vernieuwen zie ik ook altijd een doorstroom in mijn aanbod en mijn makers. De afgelopen jaren hebben we afscheid genomen van veel groepen met wie we gestart zijn. Ook dit jaar nemen we weer afscheid en heten we nieuwe gezelschappen weer welkom. Ik probeer dit vernieuwen en loslaten te zien als een natuurlijk proces, zoals het wisselen van cellen. Iets wat gebeurt en wat ok is. Onze sector is namelijk ook best zwaar voor de makers. Zodra je het plezier en de passie verliest, is het een mooi moment om andere paden te bewandelen.

Ik ben ontzettend dankbaar voor al die makers die al jaren hun vertrouwen in mijn toko leggen. Degenen die dit zeven jaar geleden aan durfden met mij, die jarenlang naast me hebben gestaan of nog steeds staan. Het is een warm nest dat ik om me heen heb kunnen creëren. Degenen die weg gaan of stoppen, ga ik missen. Maar het is de cyclus van het leven. De nieuwe gezelschappen bieden weer nieuwe perspectieven en energie. Dus welkom Theater Jaski, Efrem Stein, tg Dender en Kantoor Frisdrank. Ik heb zin in onze samenwerking. We halen hiermee weer mooie nieuwe gezelschappen binnen die mijn huidige stal heel goed aanvullen. Nog meer disciplines en stijlen in één buro!

Ook de nieuwe plannen van mijn huidige gezelschappen brengt een stralende lach op mijn gezicht. Het is weer heerlijk om alles te vatten in de nieuwe brochure! En hiermee met de wereld te delen hoeveel passie en plezier er bij mijn makers is. Passie om weer dát te maken waarvan zij denken dat het echt het mooiste, beste, grappigste of het meest inspirerende is voor kinderen en ouders van nu! Want ook de cellen van het publiek vernieuwen en wij vernieuwen mee! Jij ook?

Veel leesplezier namens het hele team van Buro Bannink!

Karin Bannink

Brochure voorkant seizoen 2020-2021

Bekijk hier alvast een voorproefje van één van onze nieuwe gezelschappen: tg Dender!