Registraties

Op onze website vind je inspirerende, grappige en ontroerende voorstellingen. Maar voor je de voorstelling boekt wil je de voorstelling misschien wel eerst gezien hebben. Wist je dat je bij ons ook altijd een impressariaatskaart aan kunt vragen? Dan kun je de voorstelling bezoeken in het theater. Lukt dat niet? Dan hebben wij van vele voorstellingen ook een registratie op ons Vimeo-kanaal staan!

Speciaal voor jou verzamelden we op deze pagina een aantal van de registraties. Wanneer je op het Vimeo-icoontje klikt kun je de voorstelling in full frame bekijken en kom je op ons Vimeo-kanaal terecht. Dan kun je meteen zien wat voor leuke dingen er nog meer op staan! Meer praktische info over de voorstelling? Klik dan op de naam van de voorstelling of stuur ons gewoon een mail via info@burobannink.nl. Wij hebben naast deze registraties nog wat andere registraties die alleen met een link werken dus heb je interesse in een voorstelling en wil je een registratie zien? Stuur dan een mail naar nikki@burobannink.nl.

Veel kijkplezier!

Vimeo kanaal van Buro Bannink

‘Propje’ is een muzikale en beeldende voorstelling zonder tekst. Over de dingen en de mensen en hoe die met elkaar omgaan.

‘NEE’ is een energieke, stoere en fysieke voorstelling waarin niks loopt zoals het hoort. Een humoristische ode aan ‘jezelf zijn’!

‘Van mij’ is een humoristische voorstelling over delen, vriendschap, eenzaamheid en een koffer met een geheim.

‘Echt wel!’ is een humoristische voorstelling over jokken, vriendschap en jezelf zijn. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

‘De Operapiraat’ is een theaterconcert van liedjesmaker Jeroen Schipper. In een kleurrijke mix van stijlen staan de liedjes garant voor een vrolijke voorstelling!

‘Padaboom’ is een swingende en kleurrijke voorstelling voor de hele familie.

‘Wachten op Kado’ is een voorstelling over wachten en geduld hebben, maar ook over uit de ban springen, over feesten en uitpakken. Over niet-gebaande wegen betreden die je verder brengen dan je had verwacht en over een monster van een machine.

‘Piraten van kamer 16’ is een humoristische en muzikale familievoorstelling. Alle hens aan dek en met volle kracht vooruit!

‘Bliep Bliep’ is een voorstelling met veel fysieke humor, live tekeningen en live muziek. Zo komt een indringend verhaal tot leven over een man en zijn robot.

‘Flat’ is een hedendaags muzikaal sprookje over hoe eenzaamheid in tweezaamheid kan veranderen, ook als je bijna honderd bent.

‘Straks komt er niemand op mijn feestje’ is een voorstelling waarbij Jasper je alle hoeken van je hoofd laat zien, en bij het tweede nummer kun je al meezingen.

‘Het Vlindereffect’ is een muzikale, cabareteske, grappige maar ontroerende, poëtische en onverwachte voorstelling over hoe iets heel kleins hele grote gevolgen kan hebben.

‘Ali & Nino’ is een muziektheatervoorstelling over het zoeken naar je identiteit. Een verhaal over een oosterse jongen en een westers meisje wiens vriendschap op de proef wordt gesteld door een gedwongen vertrek uit Nederland voor één van de twee.