AU!

‘AU!’ is een voorstelling over pijn. Over pijn hebben en pijn doen. Over een kapotte knie en een bult op je kop. Over een gebroken hart, dat in duizend stukken op de grond ligt. Over een traan die over je wang rolt, omdat die ene gemenerik je weer eens heeft gepest. ‘AU!’ laat zien dat het leven niet alleen maar roze koek met slagroom en vlaggetjes voor de ramen is, maar dat het ook behoorlijk pijn kan doen. En hoe naar die pijn kan voelen als je van je fiets bent gevallen, je achterover kukelt van het klimrek of als je beste vriend hand in hand loopt met een ander. Wat doe je dan, hoe vind je troost en krabbel je weer overeind?

In deze vrolijke en dynamische dansvoorstelling wordt op grappige en ontroerende wijze getoond wat er allemaal tot pijn kan leiden, hoe die pijn kan worden ervaren en wat ervoor nodig is om de pijn te verzachten. De voorstelling laat zien dat pijn ook kan helpen, dat deze je sterker kan maken en dat pijn niet iets is om bang voor te zijn. Soms kun je het maar het beste uitschreeuwen van de pijn. Au! Dat lucht op en geeft je weer de moed om op te staan. En een beetje troost is ook nooit weg natuurlijk. Een kusje op de wond, een aai over de wang en een liedje voor het slapengaan. En dan komt het echt wel weer een keer goed. Want heelt tijd niet alle wonden?

” Een bloedneus, een bult op je hoofd of een schaafwond op je knie; het pijnlijk leed begint al op vroege leeftijd en dan moet het liefdesverdriet nog komen. De nieuwste voorstelling van choreograaf en danser Andreas Denk is voor iedereen van vier jaar en ouder en spreekt tot de verbeelding. ”

scènebeeld Drums & Samples interactieve jongerentheater workshop
Prijs één per dag twee per dag
Voorstelling   €1750,- €2750,-

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten en 9% btw.
Prijzen gelden voor voorstellingen op dezelfde dag en locatie.

Maximum aantal bezoekers
Op school: 300 personen
School in theater: 300 personen
Vrije voorstelling: 300 personen
Planning
Duur: 50 minuten
Opbouwtijd: 120 min
Aankomsttijd 120 minuten
Speelperiode 24-25: alle maanden
Speeldagen: hele week
Credits
Concept: Andreas Denk
Dans, zang & spel: Claire Hermans, Tijmen Teunissen & David Feenstra
Eindregie: Bram de Goeij
Muziek & Tekst: Wiebe Gotink
Decorontwerp: Andreas Denk
Kostuums:
Dorine van IJsseldijk
Repetitor: Wendy Grin
Productie: Marij Wools & Wendy Grin
Fotografie: Petra Kataniç
Grafische Vormgeving: Esther de Boer
Educatie 
Cultuurbeleving: Deze voorstelling is met name een receptieve theaterervaring. Na deze cultuurbeleving wordt het reflecterend vermogen aangesproken wanneer je aan de slag te gaat met de lesbrief en aansluitende opdrachten. Deze is te vinden op de onze downloadpagina.
Kerndoelen voorstelling: Deze voorstelling sluit aan bij de kerndoelen 55,56 & 34 van tule.slo.nl.
Kerndoelen Lesbrief: Lesbrief sluit aan bij de kerndoelen 34,54,55 van de tule.slo.nl
Aanvullende educatie: Randprogramma op aanvraag, lesbrief en educatief materiaal standaard 
Festival: Deze voorstelling is geschikt voor festivals, ze kunnen zowel in de openlucht als in een tent spelen. Belangrijk is wel een egale ondergrond zodat het decor kan draaien. Geluid kunnen ze verzorgen tegen een meerprijs.