Badderzee

“Nooit meer, nee o nee, zeil ik nog op de Badderzee. O nee!”

Badderzee is het nieuwe familie- en kleuterconcert van Jeroen Schipper en zijn Boegiemanband. Jeroen heeft weer een sprankelend en swingend concert op de planning, gebaseerd op zijn nieuwe gelijknamige album en boek. De Badderzee zal kinderen uitdagen om het avontuur te zien in hun eigen huis, beginnende bij de badkuip!
De Badderzee is woest en wild. Een plastic kapitein in een plastic bootje vaart en trotseert de golven. Hij komt van alles tegen: een grote berg sop, een gele badeend en dan opeens een heel groot kind, als dat maar goed gaat! In de rest van de voorstelling gaat het avontuur door; er valt voor de kinderen van alles te ontdekken.
Vaste gegevens in een Jeroen Schipper-concert zijn: muzikale diversiteit, interactie, positieve energie, bijzondere instrumenten, humor en blije gezichten na afloop. Denk aan een zeemanslied, een punkrocknummer, swingende jazz en reggae muziek. Er is voor ieder wat wils.

Jeroen is al jaren een begrip in kinderliedjesland en met De Badderzee zullen er weer ontzettend veel kinderen mee kunnen zingen met ultieme oorwurmen en melodische pareltjes.  

“Mag ik het zeggen? Wat mij betreft is Jeroen Schipper veruit de beste liedjesschrijver voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 8 jaar. Muzikaal zit alles perfect in elkaar! Je wil gewoon meezingen, meeklappen en muziek gaan maken. Niet raar dat de meeste scholen zijn muziek gebruiken voor de muzieklessen. Zijn shows zitten vol met interactieve liedjes en zorgen voor een geweldig concert voor de hele familie. Supergoede muzikanten, supergoede muziek en superfijne mensen om mee te werken!”

“Geweldige mensen, goede muzikanten, leuke manier van omgaan met al die liedjes. Kortom geweldig leuk!”

scènebeeld Drums & Samples interactieve jongerentheater workshop
Prijs één per dag twee per dag drie per dag
Voorstelling groot €1750,- €2750,- €3750,-
Voorstelling klein €850,- €1450,- €1950,-

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten en 9% btw.
Prijzen gelden voor voorstellingen op dezelfde dag en locatie.

Maximum aantal bezoekers
School in theater: 400 personen
Vrije voorstelling: 500 personen
Op school (voorstelling klein): 90 personen
School in theater (voorstelling klein): 150 personen
Vrije voorstelling (voorstelling klein): 250 personen
Planning
Duur: 45 minuten
Opbouwtijd: 60 minuten
Speelperiode 24-25: gehele seizoen
Speeldagen: Hele week
Bijzonderheden ook als DUO voorstelling te boeken
Credits
Tekst muziek, zang & gitaar: Jeroen Schipper
Muzikant: Henrik Holm
Educatie 
Cultuurbeleving: Deze voorstelling is met name een receptieve theaterervaring. Na deze cultuurbeleving wordt het reflecterend vermogen aangesproken wanneer je aan de slag te gaat met de lesbrief en aansluitende opdrachten. Deze is te vinden op de onze downloadpagina.
Kerndoelen voorstelling: Deze voorstelling sluit aan bij de kerndoelen 55,56 & 34 van tule.slo.nl.
Kerndoelen Lesbrief: Lesbrief sluit aan bij de kerndoelen 34,54,55 van de tule.slo.nl
Aanvullende educatie: Het is altijd mogelijk de voorstelling aan te vullen met verdiepende workshop of lessenreeks.
Festival: Deze voorstelling is geschikt voor festivals, ze kunnen zowel in de openlucht als in een tent spelen. Belangrijk is wel een egale ondergrond zodat het decor kan draaien. Geluid kunnen ze verzorgen tegen een meerprijs.