KOLÓ is de nieuwste interactieve show van drumdrumdrum waarin het jonge publiek meegenomen wordt in de kleurrijke wereld van o.a. boomwhackers, percussie, drums, samenzang en bodypercussie. Het is een mengvorm tussen workshop en voorstelling dus het publiek kijkt, luistert en maakt muziek.

KOLÓ betekent kleur in Papiamento, de taal die ze op Aruba Bonaire en Curaçao spreken. Muziek brengt kleur in het leven en dat laat Drumdrumdrum ervaren met deze kleine zaal productie. Met maximaal 120 bezoekers kunnen ze aan de slag met boomwhackers en bodypercussie. Het belooft een kleurige zaal vol drums en vrolijk kabaal te worden!

“Boomwhakalaa! was precies op het juiste moment, juiste plaats. Wat een goede energie! Ik en het publiek waren er erg blij mee.”

Programmeur Fries Straattheaterfestival in Leeuwarden

“Alsof de Antilliaanse eilanden even in Noord-Holland zijn neergestreken. Boomwhakalaa! is de perfecte opening van de Kinderboekenweek. Er kwam geen boek aan te pas maar werelds was het zeker.”

S. Jekel Noord-Hollands Dagblad

Andere voorstellingen

Prijs één per dag twee per dag drie per dag
Voorstelling   €850,- €1500,- €2000,-

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten, 9% btw en 7% Buma Stemra.
Prijzen gelden voor voorstellingen op dezelfde dag en locatie.

Maximum aantal bezoekers
Op school: 120 personen
School in theater: 120 personen
Vrije voorstelling: 120 personen
Planning
Duur: 50 minuten
Opbouwtijd: 120 minuten
Speelperiode seizoen 2022-2023: gehele seizoen
Speelperiode seizoen 2023-2024: gehele seizoen
Credits
Muziek & Spel: Roël Callister
Educatie 
Cultuurbeleving: Deze voorstelling is met name een receptieve theaterervaring. Na deze cultuurbeleving wordt het reflecterend vermogen aangesproken wanneer je aan de slag te gaat met de lesbrief en aansluitende opdrachten. Deze is te vinden op de onze downloadpagina.
Kerndoelen voorstelling: Deze voorstelling sluit aan bij de kerndoelen 55,56 & 34 van tule.slo.nl.
Kerndoelen Lesbrief: Lesbrief sluit aan bij de kerndoelen 34,54,55 van de tule.slo.nl
Aanvullende educatie: Het is altijd mogelijk de voorstelling aan te vullen met verdiepende workshop of lessenreeks.
Festival: Deze voorstelling is geschikt voor festivals, ze kunnen zowel in de openlucht als in een tent spelen. Belangrijk is wel een egale ondergrond zodat het decor kan draaien. Geluid kunnen ze verzorgen tegen een meerprijs.