Voorproeven seizoen 2017-2018

Prachtige presentatiedag

Maandag 14 november vond in Het Huis Utrecht onze eerste presentatiedag voor seizoen 2017-2018 plaats. En wat was het weer een feest!

Mooie voorstellingen en presentaties door onze gezelschappen, gezellige en enthousiaste mensen en een hele leuke borrel aan het eind van de dag. Zoals altijd hebben alle bezoekers van ons een enquête ontvangen zodat zij hun mening over de dag en de voorstellingen kunnen geven, maar we hoorden hier en daar al geluiden dat sommigen onze presentatiedagen echt als een gezellig dagje uit zien. Een mooier compliment kunnen wij natuurlijk niet krijgen.

Nog drie presentatiedagen!
Maar gelukkig zijn we nog niet klaar met presenteren! Op maandag 23 januari 2017 doen we het gewoon nog een keer. Wederom in Het Huis Utrecht, Boorstraat 107. Inschrijven en het programma bekijken? Klik hier!

Op veler verzoek doen we ook nog iets nieuws dit jaar. Namelijk twee prospectiedagen op 5 en 6 januari 2017 in de Tinnenpot, Tinnenpotstraat 21 in Gent, België, tijdens het Spekkenfestival. Het Uitbureau Gent heeft diverse jeugdvoorstellingen gekozen welke interessant zijn voor prospectie. Op deze dagen kun je o.a. voorstellingen zien van onze gezelschappen Theatergroep Fien, TG Graasland, Koffie & Kaas, TG Locals en Wie Walvis. Om je aan te melden voor de prospectiedag(en) klik je hier.

Gelukkig hebben we de foto’s nog…
Ook nog even nagenieten van de afgelopen presentatiedag? Bekijk dan hieronder het fotoverslag. Onze fotograaf Floris Heuer heeft weer prachtige plaatjes geschoten! En bovenaan deze pagina nog een filmpje gemaakt door Martijn Ek Becking. Je krijgt toch meteen weer zin in de volgende presentatiedag? Wij wel! Tot dan!